Szerdán este a Nyugat Oldali Református egyház dísztermében körülbelül hetvenen vettünk részt Gergely István, Tiszti lélekemelő előadásán. Erdélyből indult és Clevelandet utolsó előtti állomásaként iktatta körútjába. Harmadik alkalommal jár városunkban, ahol néhány emberhez szoros barátság is fűzi, ezért is az előadás kezdetekor egyik csoporttól a másikig lépve, mindenkihez volt néhány szava. Azoknak, akik valamilyen oknál fogva nem tudtak részt venni az előadáson, Tiszti távozása előtt, egy magánbeszélgetésen összefoglaltuk az előadás főbb gondolatait. Előre elnézést kérek a hangminőségért, a készüléket túl közel tartottam a számhoz és Zsolt legnagyobb igyekezete ellenére sem tudta jobbá varázsolni. Hallgassa meg ezt a beszélgetést!


.

1 COMMENT

  1. Egyik neves “manager” állapította meg nem is olyan régen: a magyaroknak gazdagságban kellene élniük csupán azon feltalálások nyomán, amelyekkel eddig megtöltötték a világot. De nem tudjuk menedzselni magunkat. Nagyon figyeljetek ti ott, ahol vagytok, s tanuljatok meg mindent, amit lehet arról, hogyan lehetne olyan közösséget (társadalmat) működtetni, amelyben mindenki megtalálja méltó életfeltételeit.
    S ne feledjétek: Apáczai is hazajött.

SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.