64. Cserkésznap

  0
  64. Cserkésznap
  Mikor:
  2019. szeptember 1. egész nap
  2019-09-01T00:00:00-04:00
  2019-09-02T00:00:00-04:00
  Hol:
  German Central Park
  7863 York Rd
  Parma, OH 44130
  Egyesült Államok
  Kontakt személy:

   

  A Clevelandi Cserkész Barátok Köre szeretettel meghívja önöket a Labor Day hétvége vasárnapján, szeptember 1-én tartandó 64. Clevelandi Cserkésznapra a Német Parkba (German Central Parkba), melynek címe 7863 York Road, Parma, Ohio. Kapunyitástól, azaz délelőtt fél 10-től egészen este 11 óráig mindenkit várnak, akik meg szeretnék tekinteni a cserkész foglalkozásokat, megkóstolni a finom magyaros ételeket – süteményeket. Az Árpád Kupa foci játékosai gálamérkőzést tartanak du. 2-kor, majd este 7:30-kor Gonda László zongoraművész és Báder Ernő hegedűs, Magyarországról, koncertet tartanak a park nagytermében. Mind ketten többszörös Prima-Díjas zenészek. Részvételükkel támogassák a magyar ifjúság nevelő cserkész mozgalmat!

  További infókat a csbk.org weboldalon találnak.

  A szervezők kérik, hogy ha valakik szeretnének besegíteni a cserkésznapi munkákba, akkor minél hamarabb jelentkezzenek Horváth Mihálynál a CSBK elnökénél a csbkelnok@gmail.com email címen.

   

   

  Previous article Húsvéti reggeli
  Next article Irodalmi est
  Avatar
  A Bocskai Rádió létezése és fennállása óta arra törekszik hogy a Cleveland környéki magyar lakosságot szolgálja az ékes magyar szóval, kicsiny de ragyogó hazánk híreivel, csodálatos magyar kultúrával; irodalommal és mesés magyar muzsikával. A rádióműsorokban nagy szerepe van a helyi magyar egyházi szervezeteknek is. <a href="https://bocskairadio.org/rolunk/"> Olvasd tovább itt.</a></br>

  SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.