A Magyar Állami Operaház New York-i túrnéja

  Vass Annette, az Operaház munkatársa írta:
  „A David Koch színház weboldalán,https://davidhkochtheater.com/Season-Tickets/18-19-Season/Hungarian-State-Opera-New-York-tour-2018.aspx telefonon vagy akár személyesen is vásárolhatnak jegyeket. Személyes vásárlásnál legyen kéznél az email melléklete!
  Beleírtuk az ajánlatba,  hogy más akciók is igénybe vehetők a színháznál.
  Például, ha valaki nem akar a két 50-50 százalékos kedvezményű előadásra menni (Bánk bán november 3-an es a gála 4-én), viszont megnézne másik 4 vagy több előadást, akkor nem ajánlom a kódot használni, mert a Koch színház rendszerében akkor már negyven százalékért megkapják a jegyeket. Viszont ha a két 50 százalékos kedvezményű előadásra is mennének, akkor azt külön-külön vegyék meg a kóddal. 
   A csoportos jegy igény jobb ha rajtam keresztül megy ( Vass Annette, telefon: 1-888-248-8269 vagy 1-646-496-3980, email:operaineurope@gmail.com), de a színház is meg tudja oldani. 
  A kedvezmények: 10 főre 10 százalék, 20 főre 20 százalék, 30 főre 30 százalék. 
  A weboldalon van lehetőség beírni a kódot az adott előadás „buy ticket” részén és pénztárnál is csak be kell mondani, de jobb ha ki van printelve vagy a telefonon megmutatják az e-mailt, mert így látják, hogy személyesen kapták az ajánlatot.„

   

  Download (PDF, 129KB)

   

  2012 nyarától technikai segítője a Bocskai Rádiónak, ahol 2013 márciusától adminisztratív és technikai vezetője is. Felállította és üzemelteti a Bocskai Rádió honlapját, ami jelenleg a leglátogatottabb a clevelandi magyar honlapok közül. A rádió hallgatóinak hetente internetes hírlevelet küld ki aktuális hírekkel és információkkal.

  SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.