A Magyar Állami Operaház New York-i turnéja

  Három opera- és három balettprodukcióval, valamint két gálaesttel vendégszerepel a Magyar Állami Operaház 2018. október 30. és november 11. között a New York-i Koch Színházban és a Carnegie Hallban.

  Az idén 134 éves budapesti Opera történetében példátlan tengerentúli bemutatkozás részeként olyan nagyszabású produkciókat láthat először az amerikai közönség, mint Erkel Ferenc Bánk bánja, Bartók Béla Kékszakállúja és Goldmark Károly Sába királynője című operája, valamint a Magyar Nemzeti Balett által táncolt koreográfiák: A hattyúk tava és a Don Quijote klasszikus, illetve Hans van Manen modern balettjei.

  Részlet a Bánk bán című Erkel-operából (Fotó: Nagy Attila, forrás: opera.hu)

  Bővebben az előadásokról IDE kattintva, a turné weboldalán tájékozódhatnak.

  Online jegyvásárlás és jegyinfo IDE kattintva, a színház weboldalán.

  FÉLÁRÚ, illetve CSOPORTOS KEDVEZMÉNYÉRT töltsék le e bejegyzésünk alján található levelet!

  Az itt található kóddal érvényesíthetik online, telefonos vagy személyes vásárlásnál is a kedvezményt. A SZÍNHÁZ MÁS, SZINTÉN IGÉNYBE VEHETŐ AKTUÁLIS AKCIÓIRÓL KÖZVETLEN NÁLUNK ÉRDEMES ÉRDEKLŐDNI!

  Kérdéseikkel, illetve a csoportos jegyigénnyel forduljanak Vass Annette-hez a +36-1-888-248-8269 vagy +36-1-646-496-3980-as magyarországi vonalas telefonszámokon, vagy az operaineurope@gmail.com email címen. A kedvezmények: 10 főre 10 százalék, 20 főre 20 százalék, 30 főre 30 százalék.

  Ha a weboldalon vesznek jegyet, a kódot az adott előadás „buy ticket” részén tudják beírni, telefonos foglalásánál be kell mondani, személyes vásárlásnál pedig kinyomtatva vagy telefonon be kell mutatni az alább letölthető ajánlatot!

   

  Download (PDF, 129KB)

  2012 nyarától technikai segítője a Bocskai Rádiónak, ahol 2013 márciusától adminisztratív és technikai vezetője is. Felállította és üzemelteti a Bocskai Rádió honlapját, ami jelenleg a leglátogatottabb a clevelandi magyar honlapok közül. A rádió hallgatóinak hetente internetes hírlevelet küld ki aktuális hírekkel és információkkal.

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.