Bálint napi vacsora és Farsangi zenés est

  Február 17-én este 5:30 órai kezdettel a Magyar Biznisz Klub Bálint napi vacsorával egybekötött Farsangi zenés estet szervez a Klub Libby roadi székhelyén. A menü: sült sertéshús gombaszósszal, sült csirke, burgonyapüré, párolt zöldség, sütemény, kávé és tea. Alkoholt készpénzért a helyi bárban lehet vásárolni. Zene számítógépről fog szólni, remélhetőleg minden igyényt kiszolgáló lesz. Ajtó nyitás: 5:30 pm a vacsora 6:30 kezdődik. Jegyeket csak elővételben kaphatók Február 14-ig. A telefonszám 440-610-2496, ezt hívják ha szeretnének jegyet vásárolni. A csekket  Éva Radva névre kérik kiállítani, és küldjék el a Hungarian Business & Tradesman Club címére, ami 15805 Libby Rd., Maple Heights, Ohio 44137. Szeszes italt behozni tilos!

  2012 nyarától technikai segítője a Bocskai Rádiónak, ahol 2013 márciusától adminisztratív és technikai vezetője is. Felállította és üzemelteti a Bocskai Rádió honlapját, ami jelenleg a leglátogatottabb a clevelandi magyar honlapok közül. A rádió hallgatóinak hetente internetes hírlevelet küld ki aktuális hírekkel és információkkal.

  SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.