Borkóstolás

  0
  Borkóstolás

  A Clevelandi Magyar Kultúrális Kert felhívja a hallgatóság figyelmét a borkóstolóval egybekötött adománygyűjtésükre a kert javára, amelyre május 5-én pénteken este 6 és 8 óra között kerül megrendezésre a COLONIAL BEVERAGE italboltban. A világ számos bortermelő vidékeiről rendkívüli nagy borválaszték áll rendelkezésükre, beleértve a kiváló magyar borokat is. Kóstolgatás közben többféle finom hideg és meleg falatokat is felszolgálnak. Helyfoglalásért hívják a COLONIAL BEVERAGE italboltot (440) 729-7303 telefonszámon, de jelentkezhetnek Mestrits Marcianál a 440-442-3413 telefonszámon. A COLONIAL BEVERAGE italbolt címe 8389 Mayfield Rd, Chesterland, OH 44026.

  Download (PDF, 291KB)

  Previous article Mikulás Napi Ebéd
  Next article Liszt koncert
  Avatar
  2012 nyarától technikai segítője a Bocskai Rádiónak, ahol 2013 márciusától adminisztratív és technikai vezetője is. Felállította és üzemelteti a Bocskai Rádió honlapját, ami jelenleg a leglátogatottabb a clevelandi magyar honlapok közül. A rádió hallgatóinak hetente internetes hírlevelet küld ki aktuális hírekkel és információkkal.

  SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.