Borkóstoló – 2018

  A Clevelandi Magyar Kultúrális Kert felhívja a hallgatóság figyelmét a borkóstolóval egybekötött adománygyűjtésükre a kert javára, amely május 4-én pénteken este 6 és 8 óra között kerül megrendezésre a COLONIAL BEVERAGE italboltban. A világ számos bortermelő vidékeiről rendkívüli nagy borválaszték áll rendelkezésükre, beleértve a kiváló magyar borokat is. Kóstolgatás közben többféle finom hideg és meleg falatokat is felszolgálnak. Helyfoglalásért hívják a Carolyn Balogh-ot a 440-564-7088-as telefonszámon, A COLONIAL BEVERAGE italbolt címe 8389 Mayfield Rd, Chesterland, OH 44026.

  Download (PDF, 353KB)

   

  2012 nyarától technikai segítője a Bocskai Rádiónak, ahol 2013 márciusától adminisztratív és technikai vezetője is. Felállította és üzemelteti a Bocskai Rádió honlapját, ami jelenleg a leglátogatottabb a clevelandi magyar honlapok közül. A rádió hallgatóinak hetente internetes hírlevelet küld ki aktuális hírekkel és információkkal.

  SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.