Chicagói Gála Bál 2020

  Mikor:
  2020. január 25. @ 6:00 du.
  2020-01-25T18:00:00-05:00
  2020-01-25T18:15:00-05:00
  Hol:
  Concorde Banquets Hall
  Kontakt személy:
  Chicagói Magyar Klub

   

  Jegyvásárlás

  A chicagói Gála Bál az Egyesült Államok közép-régiójának egyik legkiemelkedőbb eseménye, január 25-én este 6 órától kerül megrendezésre a Chicagói Magyar Klub szervezésében. A rendezvény a Concorde Banquets Hall és Konferencia Központban várja a szórakozni vágyókat. A bál tiszteletbeli meghívott vendége Lauer Rice Andrea az Amerikai Magyar Koalíció és Diaszpóra Tanács elnöke, valamint a bál fővédnöke Dr. Bencsik Zita Magyarország chicagói főkonzulja. Színpadra lép a chicagói Borozda Néptánc Együttes,  a jókedvhez és a hangulathoz a talpalávalót a budapesti HTM Band biztosítja. A tombola főnyereménye 4 db. Chicago-Budapest repülőjegy. Jelentkezni és bővebb információt kérni a chicagói Gála Bálról Stétz Andreánál lehet a andreastetz@hotmail.com címen. Részvételi szándékukat kérik január 17-ig jelezzék!

  Jegyvásárlás
  A bál tiszteletbeli meghívott vendége Lauer Rice Andrea az Amerikai Magyar Koalíció és Diaszpóra Tanács elnöke, valamint a bál fővédnöke Dr. Bencsik Zita Magyarország chicagói főkonzulja.

   

  A jókedvhez és a hangulathoz a talpalávalót a budapesti HTM Band biztosítja
  a 🎩 2020 elsőbálozókat a január 25-i Gála Bálra! 4 pár szorgalmasan gyakorolja a keringőt!
  Jegyvásárlás
  Avatar
  2012 nyarától technikai segítője a Bocskai Rádiónak, ahol 2013 márciusától adminisztratív és technikai vezetője is. Felállította és üzemelteti a Bocskai Rádió honlapját, ami jelenleg a leglátogatottabb a clevelandi magyar honlapok közül. A rádió hallgatóinak hetente internetes hírlevelet küld ki aktuális hírekkel és információkkal.

  SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.