Clevelandi Táncház

  0
  Clevelandi Táncház
  Mikor:
  2020. január 23. @ 7:00 du.
  2020-01-23T19:00:00-05:00
  2020-01-23T19:15:00-05:00
  Kontakt személy:
  Clevelandi Táncház

  Január 23-án, csütörtökön este 7 órakor, mindenkit nagy szeretettel várnak a felnőtt táncházba, a Szent Imre Templom alagsorában, ahol Balássyné Béres Anikó és Pigniczky Bendegúz vezetésével néptánc oktatást tartanak. Kérik, hogy kényelmes lábbeliben érkezzenek a táncosok, de ne tornacipőben, és a hölgyek lehetőség szerint pörgős szoknyát viseljenek. A program ingyenes, adományt szívesen fogadnak. Hívják barátaikat ismerőseiket, az esemény a Clevelandi Táncház weboldalon is elérhető.

  Previous article ELMARAD-Vidám est
  Next article Bocskai Filmklub: Az Úr hangja
  Avatar
  A Bocskai Rádió létezése és fennállása óta arra törekszik hogy a Cleveland környéki magyar lakosságot szolgálja az ékes magyar szóval, kicsiny de ragyogó hazánk híreivel, csodálatos magyar kultúrával; irodalommal és mesés magyar muzsikával. A rádióműsorokban nagy szerepe van a helyi magyar egyházi szervezeteknek is. <a href="https://bocskairadio.org/rolunk/"> Olvasd tovább itt.</a></br>

  SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.