Cserkész Karácsonyi Ünnepség

  0
  Cserkész Karácsonyi Ünnepség
  Mikor:
  2019. december 20. @ 7:30 du.
  2019-12-20T19:30:00-05:00
  2019-12-20T19:45:00-05:00
  Hol:
  Szent Imre Egyházközség
  1860 West 22nd Street
  Cleveland, OH 44113
  Egyesült Államok
  Kontakt személy:
  Clevelandi Magyar Cserkészszövetség

   

  December 20-án, péntek este 7:30 -tól a Szent Imre Templomban Karácsonyi Ünnepségre hívja a kedves szülőket, vendégeket a Clevelandi Magyar Cserkészszövetség. A nyitó imát Tamásy Éva evangélikus lelkész asszony mondja. Az ünnepi műsorban a cserkészek Betlehem-i történetet adnak elő. A programnak része a különböző hangszereken mint például: hegedű, zongora és az énekkar által előadott karácsonyi dalok. A zenés részeket szavalatok fogják színesebbé tenni. A záró imát Ft. Mezei András katolikus atya szolgáltatja. Mindenkit szeretettel várnak!

  Previous article Szent Imre búcsú ebéd
  Next article Karácsony esti áhítat és mise
  Avatar
  A Bocskai Rádió létezése és fennállása óta arra törekszik hogy a Cleveland környéki magyar lakosságot szolgálja az ékes magyar szóval, kicsiny de ragyogó hazánk híreivel, csodálatos magyar kultúrával; irodalommal és mesés magyar muzsikával. A rádióműsorokban nagy szerepe van a helyi magyar egyházi szervezeteknek is. <a href="https://bocskairadio.org/rolunk/"> Olvasd tovább itt.</a></br>

  SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.