Felnőtt táncház

  0
  Felnőtt táncház

  December 5-én, csütörtökön este 7 órára, mindenkit nagy szeretettel várnak a felnőtt táncházba, örömtáncba, a Cserkészházba ahol Balássyné Béres Anikó és Pigniczky Bendegúz vezetésével néptánc oktatást tartanak már hónapok óta. Kérik, hogy kényelmes lábbeliben érkezzenek a táncosok, de ne tornacipőben, és a hölgyek lehetőség szerint pörgős szoknyát viseljenek. A jó kedv elengedhetetlen kelléke az estnek. A program ingyenes, adományt szívesen fogadnak. Hívják barátaikat ismerőseiket, az esemény a Clevelandi Táncház weboldalon is elérhető és természetesen megosztható. Táncra fel !!

  Previous article Gyertyafényes Istentisztelet
  Next article Gyerek Program a Magyar Múzeumnál
  Avatar
  A Bocskai Rádió létezése és fennállása óta arra törekszik hogy a Cleveland környéki magyar lakosságot szolgálja az ékes magyar szóval, kicsiny de ragyogó hazánk híreivel, csodálatos magyar kultúrával; irodalommal és mesés magyar muzsikával. A rádióműsorokban nagy szerepe van a helyi magyar egyházi szervezeteknek is. <a href="https://bocskairadio.org/rolunk/"> Olvasd tovább itt.</a></br>

  SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.