Friss kolbász és hurka vásár

  Friss kolbász és hurka rendelhető a Walton Hills-i Első Magyar Református Egyháznál. (14530 Alexander Rd, Walton Hills, OH, 44146) Rendelési határidő: 2018 január 14, vasárnap.

  Átvétel ideje: január 19 péntek. (illetve előzetes egyeztetés szerint). A rendelést a 440-786-7272 -es telefonszámon adhatják le, illetve a gyülekezet email címén: fhrcwh@gmail.com

  Üzenetet angolul és magyarul is hagyhatnak, mindenkit visszahívnak.

  Kérik, az üzenetben hagyja meg a nevét, telefonszámát és azt, hogy hány font kolbászt és hurkát rendel. A hurkát egy fontos karikában, a kolbászt két fontos karikában árulja az egyház. A hurka ára: $6.50 per font. A kolbász ára: $6.00 per font. ($12/karika). Csak az előre megrendelt mennyiséget készítik el, kérik adja le rendelését mielőbb.

  2012 nyarától technikai segítője a Bocskai Rádiónak, ahol 2013 márciusától adminisztratív és technikai vezetője is. Felállította és üzemelteti a Bocskai Rádió honlapját, ami jelenleg a leglátogatottabb a clevelandi magyar honlapok közül. A rádió hallgatóinak hetente internetes hírlevelet küld ki aktuális hírekkel és információkkal.

  SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.