Gyertyafényes Karácsonyi Istentisztelet és Koncert

  0
  Gyertyafényes Karácsonyi Istentisztelet és Koncert

   

  December 22 -én, vasárnap este 6 órától karácsonyi Istentisztelettel  egybekötött koncertre hívja a kedves híveit és az érdeklődőket a Nyugat Oldali Evangélikus Egyház. Az esemény helyszíne a Good Soil Evangélikus Templom, amely a 20300 Hilliard Bulevárdon található. Ünnepi igét mond Nt. Tamásy Éva lelkészasszony. A gyertyafényes karácsonyi műsorban fellépnek az evangélikus magyar iskola tanulói akik egy “Bethlehemest” adnak elő. Az Istentisztelet alatt a Kis Magyar Kórus teljesít szolgálatot Nt. Tamásy Zoltán és Jártó – Kocsis Emőke Kőrösi Csoma Sándor ösztöndíjas vezetésével. A repertoárban elhangzanak közismert karácsonyi dalok – mint például “Szálljatok le angyalok”,  “The Herald Angel Sing”. További részletekért a következő telefonszámon lehet érdeklődni: (216)2138414.

  Previous article Mikulás-ebéd
  Next article Farsangi fánk árusítás
  Avatar
  A Bocskai Rádió létezése és fennállása óta arra törekszik hogy a Cleveland környéki magyar lakosságot szolgálja az ékes magyar szóval, kicsiny de ragyogó hazánk híreivel, csodálatos magyar kultúrával; irodalommal és mesés magyar muzsikával. A rádióműsorokban nagy szerepe van a helyi magyar egyházi szervezeteknek is. <a href="https://bocskairadio.org/rolunk/"> Olvasd tovább itt.</a></br>

  SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.