Híres magyarok: Csíkszentmihályi Mihály

  A Clevelandi Magyar Történelmi Társaság hívja barátait és pártfogóit a soron következő előadására mely február 10-én du. 2-órakor lesz megtartva a Magyar Múzeumban a Cleveland belvárosi Galériában. Az előadás témája Csíkszentmihályi Mihály a pszichológus. Az alkalom előadója Dr. Papp Klára, pszichológus a Case Western Reserve Egyetemen. Csíkszentmihályi Mihály Széchenyi-díjas pszichológus, Magyar Érdemrend nagykereszt tulajdonosa, pedagógus, egyetemi tanár, az MTA külső tagja, szakterülete a fejlődés- és neveléslélektan, valamint a kreativitás- és tehetségkutatás. Tőle származik a „flow” (azaz „áramlat”) gondolata, amely a boldogság egy lehetséges útját kínálja fel. Előadás után személyes beszélgetést lehet folytatni egy kávé, üdítő és egy kis harapnivaló mellett. Ezeken a napokon a múzeum nyitva tart 1 és 4 óra között.

  Download (PDF, 178KB)

  2012 nyarától technikai segítője a Bocskai Rádiónak, ahol 2013 márciusától adminisztratív és technikai vezetője is. Felállította és üzemelteti a Bocskai Rádió honlapját, ami jelenleg a leglátogatottabb a clevelandi magyar honlapok közül. A rádió hallgatóinak hetente internetes hírlevelet küld ki aktuális hírekkel és információkkal.

  SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.