Híres magyarok: Moholy-Nagy László

  Portrait

  A Clevelandi Magyar Történelmi Társaság hívja barátait és pártfogóit a soron következő előadására mely április 14-én du. 2-órakor lesz megtartva a Magyar Múzeumban a Cleveland belvárosi Galériában. Az előadás témája Moholy-Nagy László. Az alkalom előadója Spura Beáta, képzőmúvész, ki a Manhattan-i Parsons the New School for Design főiskolán festészetet és szín teoríát tanít, valamit a Queensborough Community főiskolán is festészetet és rajzolást tanít.  Moholy-Nagy László (1895-1946) magyar fotográfus, konstruktivista festő, ipari formatervező, a Bauhausiskola kiemelkedő tanára, a kísérleti filmek egyik magyar úttörője. Előadás után személyes beszélgetést lehet folytatni egy kávé, üdítő és egy kis harapnivaló mellett. Ezeken a napokon a múzeum nyitva tart 1 és 4 óra között.

  Download (PDF, 178KB)

  2012 nyarától technikai segítője a Bocskai Rádiónak, ahol 2013 márciusától adminisztratív és technikai vezetője is. Felállította és üzemelteti a Bocskai Rádió honlapját, ami jelenleg a leglátogatottabb a clevelandi magyar honlapok közül. A rádió hallgatóinak hetente internetes hírlevelet küld ki aktuális hírekkel és információkkal.

  SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.