Híres magyarok: Szabó Magda, író

  A Clevelandi Magyar Történelmi Társaság hívja barátait és pártfogóit a soron következő előadására mely január 13-án du. 2-órakor lesz megtartva a Magyar Múzeumban a Cleveland belvárosi Galériában.

  Az előadás témája Szabó Magda, írónő. Az alkalom előadója Dr. Fodor Mónika, a Pécsi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar, Anglisztika Intézet, Angol Nyelvű Irodalmak és Kultúrák Tanszékének adjunktusa.

  Szabó Magda Kossuth-díjas magyar író, költő, műfordító, a Digitális Irodalmi Akadémia alapító tagja.  Írásai megjelentek 42 országban több mint 30 nyelven.

  Előadás után személyes beszélgetést lehet folytatni egy kávé, üdítő és egy kis harapnivaló mellett. Ezeken a napokon a múzeum nyitva tart 1 és 4 óra között.

  Szabó Magda

  Download (PDF, 178KB)

  2012 nyarától technikai segítője a Bocskai Rádiónak, ahol 2013 márciusától adminisztratív és technikai vezetője is. Felállította és üzemelteti a Bocskai Rádió honlapját, ami jelenleg a leglátogatottabb a clevelandi magyar honlapok közül. A rádió hallgatóinak hetente internetes hírlevelet küld ki aktuális hírekkel és információkkal.

  SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.