ELMARAD!!! – Hungarian Summit 2020

  0
  ELMARAD!!! – Hungarian Summit 2020

  Elmarad a március végi Hungarian Summit!!!

  A szervezők közleménye

  Szomorú hírt kell közölnünk: a 2020. március 26-28. között Daytona Beach-re tervezett Hungarian Summit rendezvény – a koronavírus miatt kialakult helyzetre való tekintettel – elmarad.

  A járvány kirobbanása óta figyelemmel kísérjük a vírussal kapcsolatos híreket és a mostani döntést az egészségügyi kockázatokat, valamint a hatóságok ajánlásait mérlegelve hoztuk meg és kérjük minden érintett megértését. A jelenlegi körülmények között felelőtlenség lenne a részünkről megtartani a rendezvényt.

  Az EDDA Művek menedzsmentje egyelőre nem jelezte felék, hogy a kialakult helyzet mennyiben befolyásolja a zenekar amerikai turnéját. Amint friss információnk lesz tőlük, azt azonnal megosztjuk majd a felületeinken.

  Természetesen aki már megvette a jegyét, annak nem kell aggódnia: a jegy belépést fog biztosítani a következő Summit-ra, amelyet 2021. március 25-27. között rendezünk Daytona Beach-en. Aki esetleg nem kíván ezzel a lehetőséggel élni, annak a jegye a vásárlás helyén visszaváltható.

  Itt szeretnénk megragadni az alkalmat, hogy megköszönjük minden önkéntesünknek és támogatónknak a munkáját, illetve minden jegyvásárlónak, hogy bizalmat szavazott a kezdeményezésünknek.
  A terveink szerint az elvégzett munka nem vész kárba, jövőre újult erővel és még teljesebb programmal térünk vissza!
  Bízunk benne, hogy addigra a koronavírus sötét fenyegetését már magunk mögött hagyjuk és együtt élvezhetjük majd a floridai napsütést!

  A vírus ellen a leghatékonyabb védekezés továbbra is a megelőzés, ezért megkérünk mindenkit, hogy fokozottan ügyeljen a higiéniára: a minél gyakoribb kézmosásnak és kézfertőtlenítő használatnak jelentős szerepe lehet a prevencióban.
  Vigyázzunk magunkra és vigyázzunk egymásra!

  Találkozunk jövőre!
  Együtt. Tudunk. Működni.

  Hungarian Summit 2020

  Daytona Beach, 2020. március 26-28. 

   

  Már kaphatók a jegyek az év legizgalmasabb magyar-amerikai rendezvényére!

   

  Március végén egy vadonatúj kezdeményezés valósul meg a floridai Daytona Beach-en: a nonprofit HungarianHub szervezésben kerül megrendezésre az első Hungarian Summit konferencia és workshop, ahol az üzleti-, kulturális- és közösségi élet résztvevői adnak randevút egymásnak.

  A Magyarország washingtoni nagykövete, Dr. Szabó László által megnyitott nemzetközi találkozó egyedülálló lehetőséget kínál a résztvevők számára, hogy minden területen tovább építhessék a magyar-amerikai kapcsolatokat.

  Az esemény kiemelten fókuszál a diaszpórában élő magyar közösségekre, igyekszik a felsőoktatási kapcsolatokat is erősíteni a két ország között, valamint az üzleti területen a University of Central Florida Business Incubator Programja is segít megismerni a magyar start-up vállalkozásokkal az amerikai piac lényegét.

  A háromnapos rendezvényen – a szakmai kerekasztal beszélgetések mellett – olyan neves előadókat hallgathatnak meg az érdeklődők, mint Szabó Péter motivációs tréner vagy Vujity Tvrtko újságíró. A hangulatról Aranyosi Péter humorista, Hevesi Tamás és az EDDA Művek gondoskodnak majd.

  A summit zárónapja egybeesik a 6. Magyar Fesztivállal, ahol többek között Marozsán Erika és Oroszlán Szonja színésznőkkel és Herendi Gábor filmrendezővel is találkozhatnak majd a fesztiválozók.

  A 3 napos esemény zárásaként a legendás EDDA Művek zenekar lép majd színpadra.

  A Hungarian Summit részletes programja és további hasznos információk a www.hungarianhub.com  illetve a www.hungariansummit.com weboldalon találhatók.

  Jegyértékesítés

  https://www.eventbrite.com/e/hungarian-summit-community-i-education-i-business-i-culture-tickets-89870758859

   

  Sajtóakkreditáció

  Faragó András
  andras@hungarianhub.com
  (561) 235 8013

  A Hungarian Summit 2020 szervezőinek közleménye

  Miből finaszírozzák a Hungarian Summit-ot?

  A HungarianHub Inc. nonprofit szervezet.

  Az első alkalommal megrendezésre kerülő rendezvényt első körben saját magántőke bevonásával, helyi amerikai és magyar szponzorok segítségével, jegyek eladásából és a közösségi szekciót a BGA által támogatva kívánjuk megvalósítani.

  A magyar közösség példaértékű összefogást mutatott, hiszen az “American Hungarian Club in Daytona Beach” megelőlegezte az idei, immár hatodik Magyar Fesztivál finanszírozását, valamint nagylelkű adományokból kívánja sikeressé tenni az eseményt.

  Hány emberre számítanak az eseményen?

  A háromnapos esemény programja két részre oszlik: az első két nap szakmai konferencia, a harmadik a Magyar Fesztivál napja, amelyen tavaly már 1500 résztvevő volt. Mivel a Hungarian Summit most először kerül megrendezésre, így nehéz pontos számot mondani, de előreláthatólag 150-200 főre számítunk naponta, valamint a kulturális eseményekre plusz látogatókkal számolunk. Magyarországról és az USA egész területéről várunk résztvevőket.

  Miért kell fizetni belépőt a kulturális programokra?

  Az előadók többsége ingyenesen vállalta a fellépést, de ettől függetlenül számos költségünk van a helybérlés, étkeztetés, színpad, hangtechnika, engedélyek, marketing, stb. kapcsán.

  A HungarianHub Inc. nonprofit szervezet, amely vallás- és politikamentesen kívánja működtetni oldalát és tevékenységét! A szervezet tisztségviselői tiszteletdíjat és fizetést nem kapnak a munkájukért! Minden ÉPÍTŐ jellegű javaslatot szívesen fogadunk, az őszinte kommunikáció hívei vagyunk.

  Rosszindulatú, negatív híreket terjeszető, kárörvendő emberektől mentesek vagyunk.

  Együtt. Tudunk. Működni.

  Az EDDA Művek tavaszi amerikai turnéja kapcsán megjelent sajtóhírek miatt sokakban felmerültek kérdések, ezekre az alábbiakban szeretnénk hitelt érdemlően válaszolni.

  Miért kell fizetnünk a jegyekért és miért ekkora összeget?

  A befogadó szervezetek nem részesülnek az állami támogatásból, valamint a szervezés költségeit a helyszíneknek kell fedezni. Egy nagyszabású, élő koncert színvonalas megvalósításához komoly színpad-, fény- és hangtechnika szükséges, valamint a vízum ügyintézési költségeken felül a helyszínbérlést, illetve a marketing költségeket is finanszíroznunk kell.

  A jegybevétel egy része a kárpátaljai magyarok megsegítésére fordítódik (a tavalyi koncertsorozat adományaiból a Szent Mihály Gyermekotthon kapott támogatást).

  A fennmaradó összeg az egyéb helyi magyar események szervezésének költségeit fogja fedezni.

  Kik szervezik az eseményt?

  A turnét az Extra Hungarium Alapítványa szervezi, amelyet ezúton is köszönünk! Mi a helyi befogadó szervezetek egyike vagyunk.

  Büszkék vagyunk, hogy egy ekkora múlttal rendelkező zenekart vendégül láthatunk és ilyen nagyszabású produkció megszervezésére kaptunk felkérést, amivel reményeink szerint a helyi magyar közösségeknek egy felejthetetlen élményt tudunk biztosítani. A szervezők sokéves tapasztalata alapján, egy ilyen nagyságú eseményt nem tudnánk megvalósítani önerőből.

  Bízunk benne, hogy mindenki értékeli a szervezők és az önkéntesek erőfeszítéseit és áldozatos munkáját.

  Önkéntesek jelentkezését várjuk!

  Previous article ELMARAD!!! – Modern Istentisztelet
  Next article Borkostolós Vacsora-Magyar Muzeúm
  Avatar
  A Bocskai Rádió létezése és fennállása óta arra törekszik hogy a Cleveland környéki magyar lakosságot szolgálja az ékes magyar szóval, kicsiny de ragyogó hazánk híreivel, csodálatos magyar kultúrával; irodalommal és mesés magyar muzsikával. A rádióműsorokban nagy szerepe van a helyi magyar egyházi szervezeteknek is. <a href="https://bocskairadio.org/rolunk/"> Olvasd tovább itt.</a></br>

  SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.