Mirk Zita közösségi diplomata előadása a Clevelandi Múzeumban

  A Clevelandi Magyar Történelmi Társulat szeretettel hívja az érdeklődőket következő előadására október 12-én du. 2 órára a belvárosi Galéria épületében működő Magyar Múzeumba. Mirk Zita a Washingtoni Nagykövetség közösségi diplomatája előadást tart „Washingtoni perspektívák” címmel, melyben az amerikai diaszpóra diplomáciai lehetőségeiről beszél. Az amerikai magyar diaszpóra összetétele az évtizedek során változott, vele együtt a diplomáciai kapcsolatok, tárgyalási lehetőségek is alakultak. Érdekfeszítő előadásnak és érdekes beszélgetésnek ígérkezik.

  Avatar
  2012 nyarától technikai segítője a Bocskai Rádiónak, ahol 2013 márciusától adminisztratív és technikai vezetője is. Felállította és üzemelteti a Bocskai Rádió honlapját, ami jelenleg a leglátogatottabb a clevelandi magyar honlapok közül. A rádió hallgatóinak hetente internetes hírlevelet küld ki aktuális hírekkel és információkkal.

  SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.