Négykezes zongoraverseny határok nélkül & Tvrtko: Túlmegy minden határon

  0
  Négykezes zongoraverseny határok nélkül & Tvrtko: Túlmegy minden határon
  Mikor:
  2017. január 21. @ 6:00 du. – 9:00 du.
  2017-01-21T18:00:00-05:00
  2017-01-21T21:00:00-05:00
  Hol:
  John Carroll University
  1 John Carroll Blvd
  University Heights, OH 44118
  Egyesült Államok
  Költség:
  $20 / Diákokna $10
  Kontakt személy:
  Bocskai Rádió
  (216) 202-0486

   

  Jegyek itt vásárolhatóak

  A Bocskai Rádió szervezésében egy koncertet és egy világjáró előadás estet tartunk. Sztár vendégeink Vujity Tvrtko Pulitzer-emlékdíjas újságíró, televíziós riporter valamint Várnagy Andrea és Farkas Zsolt zongoraművészek lesznek.

  Vujity Tvrtko a magyarországi Baptista Szeretetszolgálat jószolgálati nagyköveteként adományokat gyűjt a szeretetszolgálat által működtetett intézményeknek és projekteknek.

  Előadásának címe: Tvrtko: Túlmegy minden határon, amely egy lebilincselően kalandos utazás keretében körbeutazhatják a Földet a világjáró riporterrel.

  Várnagy Andrea és Farkas Zsolt a ZeneKÉPzelet mozgalom megteremtői. Előadásuk címe: Négykezes zongoraverseny határok nélkül. A műsorban a nagy magyar zeneszerző, Liszt Ferenc mindenki által jól ismert zongoradarabjai hangzanak el, amelyek méltán lettek a zeneirodalom legkedveltebb alkotásai.

  Az alkalommal begyűlt adományokat két egyenlő részre osztjuk: Felét felajánljuk a Sík Sándor cserkészparkban újraépítésre szoruló „Gyengélkedőre”, majd a fennmaradt összeget a Magyarországi Baptista Szeretetszolgálat által kijelölt célokra: azaz a Haitiben működő Magyar Iskola és Árvaház javára, valamint a Kárpát-medencében szegénysorban élő gyermekek ellátására.

  Jegyek itt vásárolhatóak

  A Bocskai Rádió (Hungarian Media Foundation) egy 501(c)(3) cikkely alatt bejegyzett nonprofit alapítvány az Egyesült Államokban. Az adományok törvényes előírás szerint, adóból levonhatóak.

  Szeretettel várunk mindenkit erre a nagyszerű estre!

   

   

  Previous article Cserkész Karácsony
  Next article Disznótoros Ebéd
  Avatar
  2012 nyarától technikai segítője a Bocskai Rádiónak, ahol 2013 márciusától adminisztratív és technikai vezetője is. Felállította és üzemelteti a Bocskai Rádió honlapját, ami jelenleg a leglátogatottabb a clevelandi magyar honlapok közül. A rádió hallgatóinak hetente internetes hírlevelet küld ki aktuális hírekkel és információkkal.

  SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.