Óévet búcsúztató és újévet váró alkalom

  A Nyugatoldali Evangélikus Gyülekezet nagy szeretettel hív mindenkit az óévet búcsúztató és újévet váró alkalmukra december 31-én este 7:30-tól (15300 Puritas, Cleveland). Jó hangulat, sok nevetés, fantasztikus zene, tánc valamint társasjáték vár mindenkire. Éjfélkor közös ima, himnusz és áldás. Utána pezsgő, virsli és finom lencsefőzelék. Kérnek mindenkit, hogy hozzon magával köretet, salátát vagy édességet. Egybesült fasírozottat és marhapecsenyét, finom friss kenyeret az egyháznál sütik. Adományként fejenként 25 dollárt kérünk, hogy a terembért és más kiadásokat ki tudjuk fizetni. Tóth Sándor lesz a felelős a kellemes zenéért és a jó hangulatért. Természetesen gyermekeket is szeretettel várnak, de róluk szüleiknek  kell gondoskodniuk. Kérik az érdeklődőket hogy a 216-961-6895 vagy 216-476-3736 telefonszámokra telefonáljanak részvételi szándékukkal.

  Download (PDF, 144KB)

   

  2012 nyarától technikai segítője a Bocskai Rádiónak, ahol 2013 márciusától adminisztratív és technikai vezetője is. Felállította és üzemelteti a Bocskai Rádió honlapját, ami jelenleg a leglátogatottabb a clevelandi magyar honlapok közül. A rádió hallgatóinak hetente internetes hírlevelet küld ki aktuális hírekkel és információkkal.

  SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.