Őszi fesztivál és nemzetközi táncbemutató a Szent Erzsébet templomban

  Szeptember 29-én a Szent Erzsébet Római Katolikus templomban a 11 órakor kezdődő Szentmisét követően Őszi Fesztivált és Nemzetközi Táncbemutatót rendeznek a templom melletti közösségi teremben. Többek között fellép a Szent Erzsébet templom tánccsoportja, a Bruke Ír Iskola tánccsoportja, a Német Donauschwaben gyermek és felnőtt kulturális tánccsoportjai, a Gottscheer Osztrák tánccsoport, a Horváth Tamburitzan ifjúsági tánccsoport és a cserkész regös táncosok is. Az élő zenét a Harmónia zenekar biztosítja. Gyermekeknek és diákoknak a belépés díjtalan.

  Avatar
  2012 nyarától technikai segítője a Bocskai Rádiónak, ahol 2013 márciusától adminisztratív és technikai vezetője is. Felállította és üzemelteti a Bocskai Rádió honlapját, ami jelenleg a leglátogatottabb a clevelandi magyar honlapok közül. A rádió hallgatóinak hetente internetes hírlevelet küld ki aktuális hírekkel és információkkal.

  SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.