RADIOTHON 2018 – adománygyűjtő akció

  Itt érheti el az adomány beküldő oldalt – Radiothon 2018

  Február 18 és 25-én, lesz a Bocskai Rádió 2018 éves adománygyűjtő akciója a Radiothon. Mindazok, akik szeretnének támogatni  ezt megtehetik ezeken a két egymást követő vasárnapi élő adások alatt. A Radiothon ideje alatt összegyűjtött támogatás az egyetemnek nyújt segítséget a rádió zökkenőmentes működéséhez. Mint tudják, a John Carroll Egyetem ad helyet a Bocskai Rádió adásának, ehhez van szükség minden évben egyszer az önök nagylelkű támogatására.

  Tehát ne feledjék, február 18-én és 25-én várjuk telefonos felajánlásaikat az élőadások alatt és hét közben a Bocskai Rádió weboldalán. Köszönjük és számítunk támogatásukra az idén is!

  Bővebb útmutatás itt olvasható.

   

   

  2012 nyarától technikai segítője a Bocskai Rádiónak, ahol 2013 márciusától adminisztratív és technikai vezetője is. Felállította és üzemelteti a Bocskai Rádió honlapját, ami jelenleg a leglátogatottabb a clevelandi magyar honlapok közül. A rádió hallgatóinak hetente internetes hírlevelet küld ki aktuális hírekkel és információkkal.

  SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.