RADIOTHON 2020

  A Radiothon néven ismert, évek óta az Önök támogatásának jóvoltából is működő, évi adománygyűjtés a rádió technikai hátterének fenntartásáért folyik.

  Február 16-án és február 23-án a Bocskai Rádió a teljes műsoridőt a 2020-as év adománygyűjtésének szánja, így támogatásaikat, e két vasárnap délután az élő adás alatt megtehetik. Ez is szerves része a 36 éve folyamatosan szóló, heti három órás magyar adást biztosító feltételeknek. A Radiothon ideje alatt összegyűjtött támogatás a John Carroll Egyetemnek nyújt segítséget a rádió zökkenőmentes technikai működéséhez. Mint tudják, az egyetem ad helyet a Bocskai Rádió adásának bérmentesen, ugyanakkor ehhez minden évben egyszer szükség van az önök nagylelkű támogatására.

  Fontos információ, hogy az egyetemi rádió, a WJCU, egy hivatalos 501(c)(3) szervezet, így az adományok a saját adóból levonhatók!

  Az adományaikat kétféleképpen küldhetik el: online a bocskairadio.org weboldalon keresztül vagy a következő három órában rádióadásunk alatt betelefonálnak a stúdióba a (216) 397-4438 vagy a 216-2020-486 számokon.

  Minden évben a WJCU rádió az adományokat jelképes ajándékokkal köszöni meg. Idén a

  $25 -os adományért  1 db WJCU kulcstartót vagy 1 db WJCU bevásárló szatyrot küldenek.
  $50 -os adományért 1 db WJCU kulcstartót és 1 db WJCU bevásárló szatyrot
  $60 -os adományért Bocskai Rádió feliratos pólót (T-shirt) küldenek.

  Az új 2020-as póló zöld színű. A hallgatóink és a támogatóink figyelmét fel szeretnénk hívni, hogy az idén 2020-ban nem áruljuk a pólót, később sem. Csak azok juthatnak a Bocskai Rádió idei pólójához, akik a jelenlegi RADIOTHON alatt, minimum 60 dollárral  támogatják.

  Akik több pólót szeretnének, a családjuk minden tagjának, azokat kérjük, hogy többször regisztráljanak, mert egy regisztrálásért egy ajándék jár. Azaz egyszeri regisztrációval akár $120-ért is csak egy póló jár. 2 pólóért kétszer kell regisztrálni $60-t, online vagy telefonon

  Számítunk támogatásukra, hiszen ne feledjék, a Bocskai Rádió önökért és önöknek szól immár 36 éve!

   

  Avatar
  2012 nyarától technikai segítője a Bocskai Rádiónak, ahol 2013 márciusától adminisztratív és technikai vezetője is. Felállította és üzemelteti a Bocskai Rádió honlapját, ami jelenleg a leglátogatottabb a clevelandi magyar honlapok közül. A rádió hallgatóinak hetente internetes hírlevelet küld ki aktuális hírekkel és információkkal.

  SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.