Szent István napi Fesztivál

  Nemsokára itt a clevelandi Szent István napi Magyar Fesztivál

  Vegyen Ön is részt a Szent István napi Magyar Fesztiválon augusztus 17-én!________Kérjük ossza meg barátaival is ezt a bemutató filmet.

  Posted by Bocskai Rádió the Voice of Hungary at WJCU on Wednesday, August 7, 2019

  Tisztelt Magyar Kultúrát Támogató Barátaim!

  Mint ismert, az idei év nyarán is, a legnagyobb magyar nemzeti ünnepünk napján egy Magyar Fesztivált tervezünk, amelynek célja a magyar identitás ápolása és megismertetése mindazokkal, akik értékelik Cleveland nemzeti  sokszínűségét, amelynek jelentős részét a magyarok teszik értékesebbé jelenlétükkel.

  A fesztivált az idei évben még színesebben szeretnénk megtartani, ezért elengedhetetlen feltétele, hogy támogatókat találjunk a méltóságteljes és színvonalas ünnepléshez!

  Igyekszünk megmutatni értékeinket minél szélesebb körben, mindazoknak, akik érdeklődnek a magyar kultúra és gasztronómia iránt.

  Augusztus 17-én, délben kezdődik a programsorozat, többek között:

  Sztárfellépő: A Török testvérek és a zenekaruk. Továbbá egész délután jelen lesz a Harmónia Zenekar, amely világhírű magyar dallamokat szólaltat meg. Magyar Népművészeti látnivalók, a Cserkész-Regösök néptáncbemutatója, keresztény értékeink ápolása, és híres magyar ízek-finomságok: gulyás leves, erdélyi tárkonyos raguleves, lángos, paprikás csirke, töltött és székely káposzta, debreceni kolbász, bécsi szelet, kürtőskalács,  palacsinták.

  Részletek a szórólapokon olvashatók illetve a médiumok felületén.

  Augusztus 18-án, vasárnap ünnepi szentmise, valamint a fesztivál bezárása egy agapé keretében.

  Tiszteletteljes kérésem minden jóakaratú, magyar kultúrát szerető és támogató barátomhoz, hogy amennyiben tehetik, támogassák anyagilag és természetesen jelenlétükkel a Magyar Fesztivált!  Ha valaki esetleg nem tudna eljönni, de mégis szeretné támogatni, esetleg vállalhat védnökséget, amely szándékának űrlapja itt egyik csatolt lapon található. 

  Tisztelettel:
  Mezei András atya

  SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.