Szent István Napi Fesztivál

  0
  Szent István Napi Fesztivál

  Download (PDF, 212KB)

  Tisztelt Magyar Kultúrát Támogató Barátaim!

   

  Mint ismert, az idei év nyarán is, a legnagyobb magyar nemzeti ünnepünk napján egy Magyar Fesztivált tervezünk, amelynek célja a magyar identitás ápolása és megismertetése mindazokkal, akik értékelik Cleveland nemzeti  sokszínűségét,  amelynek jelentős részét a magyarok teszik értékesebbé jelenlétükkel.

  A fesztivált az idei évben még színesebben szeretnénk megtartani, ezért elegedhetetlen feltétele, hogy támogatókat találjunk a méltóságteljes és színvonalas ünnepléshez!

  Igyekszünk megmutatni értékeinket minél szélesebb körben, mindazoknak, akik érdeklődnek a magyar kultúra és gasztronómia iránt!

   

  Augusztus 18-án, délben kezdődik a programsorozat, többek között:

  (Sztárfellépő: László Attila, aki 2011-ben megnyerte a Csillag születik magyar tehetségkutató versenyt. Továbbá egész délután jelen lesz a Harmónia Zenekar, amely világhírű magyar dallamokat szólaltat meg, valamint este egy színvonalas magyar folk és klasszikus koncertet ad az Üsztürü Zenekar. Magyar Népművészeti látnivalók, a Cserkész-Regösök néptáncbemutatója, keresztény értékeink ápolása, és híres magyar ízek-finomságok: Gulyás leves, Erdélyi tárkonyos raguleves, Lángos, Paprikás csirke, Töltött és székely káposzta, Debreceni kolbász, Bécsi szelet, Kürtőskalács,  palcsinták)

  Részletek a szórólapokon olvashatók illetve a médiumok felületén!

  Augusztus 19-én, vasárnap ünnepi szentmise, valamint a fesztivál bezárása egy agapé keretében!

   

  Tiszteletteljes kérésem minden jóakaratú, magyar kultúrát szerető és támogató barátomhoz, hogy amnnyiben tehetik, támogassák anyagilag és természetesen jelenlétükkel a Magyar Fesztivált!  Ha valaki esetleg nem tudna eljönni, de mégis szeretné támogatni, esetleg vállalhat védnökséget, amely szándékának űrlapja itt egyik csatolt lapon található.

   

  Tisztelettel,

  Mezei András atya

  SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.