Szüreti ebéd a Nyugat-oldali református templonál

  0
  Szüreti ebéd a Nyugat-oldali református templonál

  A Nyugat oldali Magyar Református Egyház szeptember 22-én tartja meg Szüreti Ebédjét 1 órai kezdettel. Az ebéd menüje: Töltött-káposzta, kolbász, sült csirke, petrezselymes krumpli, fánk és kávé. Ital és üdítők vásárolhatók. A Tombola játék és a cserkész regösök tánca teszi érdekessé majd az ebédet. Jegy rendelését és asztalfoglalását tegye meg szeptember 18-ig Daroczy Zsuzsánál a 440-227-4078 számon. Majd a csekkjét írja ki a West Side Hungarian Reformed Church névre, és küldje el a templom címére: 15300 Puritas Ave, Cleveland, Oh 44135. Mindenkit szeretettel várnak.

  Previous article Magyar Találkozó
  Next article Szüreti Mulatság
  Avatar
  2012 nyarától technikai segítője a Bocskai Rádiónak, ahol 2013 márciusától adminisztratív és technikai vezetője is. Felállította és üzemelteti a Bocskai Rádió honlapját, ami jelenleg a leglátogatottabb a clevelandi magyar honlapok közül. A rádió hallgatóinak hetente internetes hírlevelet küld ki aktuális hírekkel és információkkal.

  SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.