Szüreti mulatság és FENYŐ MIKLÓS Koncert

  SZÜRETI MULATSÁG: Október 1-én vasárnap kora este lesz a szüreti mulatság, amelynek sztárvendége Fenyő Miklós, a Hungária egykori tagja. Vacsora kezdete: 5PM, Regösök táncelőadása: 6PM, FENYŐ MIKLÓS KONCERT 7PM, Retró Dj Bohár Laszló 8:15PM. Belépő adomány $40. felnőtteknek, $25. diákoknak, amely tartalmazza a bőséges vacsorát, az előadást, a koncertet és a retrót. Menü: Magyaros hagymaleves krutonnal, ropogós kacsasült, borban párolt almás lilakáposztával és hagymás tört burgonyával, desszertként hájas tészta fehér borban posírozott körtével és dióval. Aki szeretne részt venni, kérem jelentkezzen helyfoglalásért szeptember 25-ig az alábbi asszonyok egyikénél: Beodray Piri 440-356-8985 vagy Zsula Marikánál a 216-676-5863-as telefonszámon, vagy a plébánia 216-861-1937-es telefonszámán! Részvétel limitált!

   

  Download (PDF, 796KB)

  2012 nyarától technikai segítője a Bocskai Rádiónak, ahol 2013 márciusától adminisztratív és technikai vezetője is. Felállította és üzemelteti a Bocskai Rádió honlapját, ami jelenleg a leglátogatottabb a clevelandi magyar honlapok közül. A rádió hallgatóinak hetente internetes hírlevelet küld ki aktuális hírekkel és információkkal.

  SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.