Töltött káposzta ebéd

  “Annyit ehetsz, amennyit akarsz” Töltött káposzta ebéd,

  A Walton Hills-i Első Magyar Református Egyház április 15-én, vasárnap délután 12:15 órakor  Töltött káposzta ebédet szervez, amelynek menüje: Töltött káposzta, krumplipüré, kenyér, desszert, kávé,tea, limonádé. Ebéd után tombolajegyeket húzunk ki.

  A belépőjegy ára 15 dollár felnőtteknek, és 7 dollár a 6-12 év közötti gyerekeknek. Érdeklődni és helyet foglalni a fhrcwh@gmail.com e-mail címen lehet és az egyház hivatalánál a 440-786-7272-es telefonszámon. Üzenetet angolul és magyarul is hagyhatnak, mindenkit visszahívnak. Mindenkit szeretettel várnak!

  2012 nyarától technikai segítője a Bocskai Rádiónak, ahol 2013 márciusától adminisztratív és technikai vezetője is. Felállította és üzemelteti a Bocskai Rádió honlapját, ami jelenleg a leglátogatottabb a clevelandi magyar honlapok közül. A rádió hallgatóinak hetente internetes hírlevelet küld ki aktuális hírekkel és információkkal.

  SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.