Török Testvérek Koncertje: “Arany János – Családi kör”

  Török Dancsó Ádám egykori KCSP ösztöndíjas és testvérei Tilla és Flóra, ismételten az Egyesült Államokban turnézik. Szeretettel hívnak és várnak minden kedves clevelandi magyart a koncertjeikre, ugyanis városunkba kétszer lépnek fel, melyen magyar népzenét és népzenei feldolgozásokat játszanak . A koncerten több meglepetés dal is hallható lesz, meglepetés előadókkal. Az első koncertre 2017. szeptember 18-án, hétfő este 7 órakor kerül sor a Szent Imre Templomban. A másodikra szeptember 21-én este 7 órakor kerül sor a Nyugat Oldali Református Templomban. Mindenkit nagy szeretettel várnak.

  2012 nyarától technikai segítője a Bocskai Rádiónak, ahol 2013 márciusától adminisztratív és technikai vezetője is. Felállította és üzemelteti a Bocskai Rádió honlapját, ami jelenleg a leglátogatottabb a clevelandi magyar honlapok közül. A rádió hallgatóinak hetente internetes hírlevelet küld ki aktuális hírekkel és információkkal.

  SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.