Kedves hallgatóink, ismét egy év repült el,  amióta a WJCU adománygyűjtő éves programja  keretén belül, adománygyűjtésünk az önök nagylelkű jóvoltából második helyen végzett az összes rádióadás közül. Nagyon szépen köszönjük. Most újra itt az idő, hogy ismét bebizonyítsák önök, hogy szükség van erre a 3 órás tiszta magyar nyelvű rádióadásra. Nemcsak felénk, hanem az egyetem vezetősége felé is ez egy pozitív jelzés az önök részéről. A következő két hétvégén, február 18-án és 25-én lesz az adománygyűjtés és adományaikat többféle képen is benyújthatják

  1. a hagyományos betelefonálásos módszerrel az élő adás alatt, ahol többen várjuk a telefonhívásukat [216-397-4438] és személyesen adakozhatnak.
  2. a másik módszerrel adakozhatnak a világhálón-internetten a bocskairadio.org weboldalunkon. Ez hasonlóan működik, mint az online vásárlás. ITT

Mint tudják ezen adományaikat az adóbevallásukból le tudják írni, alább az adományok ajánlott összegeit megtalálják, mellékelve a kis figyelmességet, ajándékot, amit adományuk viszonzásául az összeg értékétől függően postázzuk önöknek a későbbiekben.

Ezzel a gyűjtéssel a köszönetünket fejezzük ki a John Carroll egyetemnek, hogy lehetőséget ad arra, hogy a clevelandi magyar közösség számára hétről hétre megszólalhatunk egy magyar rádióprogrammal,  segíthetjük a magyar összetartást, hogy megtarthatjuk szép magyar nyelvünket és gazdag kultúránkat. Az idén immár 34. éve, hogy kimondottan magyar nyelven hallgathatják a Bocskai Rádiót. 

A WJCU rádió az adományozókat különböző prémium csomaggal köszöni meg: 

  • $25 -os adományért 1 db. WJCU kulcstartót vagy egy WJCU mágnes jelvényt és 1 db. Bocskai Rádiós naptárat
  • $50 -os adományért 1 db. WJCU kulcstartót és egy WJCU mágnes jelvényt és 1 db. Bocskai Rádiós naptárat
  • $60-os és nagyobb adományért 1 db. Bocskai Rádiós feliratos pólót (T-shirt). Az új 2017-es sötét kék színű (navy).
  • $80-os és nagyobb adományért 1 db. WJCU feliratos sapkát

Ha problémát jelent önnek a számítógépes fizetés és regisztrálás kérjük, műsoridőben, vasárnap du. 2 és 5 között, telefonáljon be a stúdióba a (216) 397-4438 –as vagy (216) 202-0486 számon és mi regisztráljuk adományát.

Ha csekkel szeretnék beküldeni adományukat, akkor is kérjük, hogy regisztrálják adományukat a weboldalon. Regisztrálás után kérjük, hogy a csekket állítsák ki a WJCU RADIO számára és küldjék el a következő címre:

WJCU RADIO
1 John Carroll Boulevard
University Heights, OH 44118


Fontos feltüntetni a csekken a megjegyzés (Memo / For) rovatban, hogy “Bocskai Radio”.

Fontos: Minden adományért csak egy prémiumot tudunk ajánlani! Például ha egy $120-os adomány szeretne küldeni, nem kaphat két pólót csak egyet. Hogy kettőt kapjon kérjük kétszer töltse ki az adományozó ívet ( online űrlapot ) $60-$60 dollárral. Köszönjük megértésüket. 

Műsor időn kívül, esetleges kérdéseiket írják meg  a következő e-mail címre: studio@bocskairadio.org. Azt is, hogy milyen telefonszámon érhetjük el önöket.

Megkérjük önöket, hogy a következő hetekben és a jövőben is biztassák a magyar ajkú ismerőseiket, hogy támogassák a clevelandi Bocskai Rádió vasárnaponkénti 3 órás adásának fennmaradását.

Tisztelettel és köszönettel,
A Bocskai Rádió munkatársai:

Baki Tibor,
Csibi Lóránd,
Dömötörffy Zsolt,
Gyermán Mónika,
Hargitai István,
Molnár Zsolt,
Simon Benedek Zsuzsanna,
Stróber László,
Veres Sándor.

2012 nyarától technikai segítője a Bocskai Rádiónak, ahol 2013 márciusától adminisztratív és technikai vezetője is. Felállította és üzemelteti a Bocskai Rádió honlapját, ami jelenleg a leglátogatottabb a clevelandi magyar honlapok közül. A rádió hallgatóinak hetente internetes hírlevelet küld ki aktuális hírekkel és információkkal.

SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.