Események betöltése

Az én Amerikám – Vujity Tvrtko filmje

október 8 @ 3:00 du. - 4:30 du.

„Az én Amerikám”. A sejtelmes cím egy lebilincselően izgalmas utazást és egy kalandos filmet takar, amelynek végén elárulom életem talán legnagyobb titkát.

A film részvételi jegyeit megtalálod ITT: https://www.videoabc.hu/tvrtko-az-en-amerikam
___

Otthon, Magyarországon sok mindent tudhattatok rólam: láthattatok háborús tudósítóként, világutazó riporterként, televíziós műsorvezetőként. Ismerhetitek a családomat, olvashattátok könyveimet, színpadra vittem történeteimet. Ám amit még nem tudhattatok rólam, az jön most: AZ ÉN AMERIKÁM!

Eddig több, mint tíz évet éltem az Egyesült Államokban, ahová egyetemre jártam, de előtte még lovakat csutakoltam és szamarakat etettem egy farmon. Később éltem Washingtonban és Hawaiin, bejártam Alaszkát, Arizónát, Nevadát, Floridát és szinte az összes államot. Most pedig egy lebilincselő utazás keretében bemutatom az amerikai életemet. Ám ez az egész estés mozi nem csak rólam szól és nem is egy útifilm, hanem sokkal több annál.
___

A csodálatos tájak mellett elképesztően erős és motiváló magyar történeteket mesélek el. Hangsúlyozottan „csak” egy kis ízelítő:

– Jön Péter, akit kisgyerekként lefotóztak egy repülőgéppel, és azóta MALÉV-pilóta szeretett volna lenni. A magyar nemzeti légitársaságot ugyan bezárták, ám Peti nem adta fel az álmát és megépítette magának a világ utolsó MALÉV-gépét, amelyet naponta vezet is.

– Elviszlek Titeket az egyetemi városomba, Miamiba, ahol visszaülök az iskolapadba, de bekukkantunk a kubaiak negyedébe éppúgy, mint egy ötvenmillió dolláros luxusházba.

– Megyek golfozni és énekelni egy menő étterembe, megkóstolom az aligátorsültet, sétálok a flamingók völgyében és a sebesség birodalmában, bemutatom a földkerekség hivatalosan is leghíresebb óceánpartját és a delfineket, meg egy egészen különleges embert.

– Jön Amerika egyik sztárja, akit a legmagasabb adható díjjal tüntettek ki, akiről több tízezer bábut mintáztak és matricákat készítettek, aki óriásplakátokon és címlapokon mosolyog, aláírásáért órákat állnak sorba, és akiről ebből a filmből derül ki, hogy valójában egy olyan magyar ember, aki anyanyelvi szinten beszél magyarul.

Emellett mesél a családom, a feleségem és a gyermekeim, aztán a film végén jöjjön a titok és vele a meglepetés, amelyet most még csak mi ismerünk és amelyre – szerintem – senki sem gondol.

Elképesztően motiváló történetek, kalandos utazások, erőt adó magyarok és a nagy titok. Ez „Az én Amerikám” című film. Ez… és még nagyon sok minden más…

A film másfél órás és a lehető legjobb kép és hangtechnikai háttérrel készült, drónokkal, kamerákkal, földön, vízen és levegőben. Ebből a filmből semmi nem marad ki!

Az adás premierje: 2023. október 8., vasárnap, 15 óra

___

A filmet kétféle részvételi jeggyel nézheted meg:

1. a jegy ára 3.500 Ft – részvételi jegyeddel a filmet bármikor korlátlanul megnézheted, egy hónapon keresztül.

2. a prémium jegy ára 4.990 Ft – részvételi jegyeddel a filmet bármikor korlátlanul megnézheted, egy hónapon keresztül, emellett mecénásként támogatod jótékonysági akcióimat.

Az elmúlt években a „Túl minden határon”-filmek bevétele a következő segítő célokat szolgálták:
– kórházi gyermekkönyvtárak vásároltunk,
– kifizettük a Tábitha Gyeremekhospice Ház téli rezsijét,
– segítettük Kárpátalja egyetlen magyar rádiójának fennmaradását,
– a nézőkkel közösen egy rákos gyerekeit egyedül nevelő vak édesanya konyhájának akadálymentesítéséhez járultunk hozzá,
– a horvátországi földrengés fedél nélkül maradt áldozatait támogattuk,
– hátrányos helyzetben lévő magyar kisgyerekek sportolását és nyelvtanulását segítettük elő…
___

A mostani film bevétele is hasonló jótékony célokat szolgál, mindezekről folyamatosan beszámolok a közösségi felületeimen. Köszönöm, ha a prémium jegy megvásárlásával részese leszel mindennek…

___

A film vetítése a http://videoabc.hu oldalon történik majd, a professzionális felületen minden részletet elérsz és a jegyekhez is ott, „Az én Amerikám” saját felületén juthatsz hozzá. A VideóABC csapata – természetesen magyar nyelven – folyamatosan rendelkezésedre áll, a jegy megvételéről a produkció hivatalos számlát küld a részedre.

Iratkozz fel az eseményre és itt, a hivatalos Facebook oldalon folyamatosan tájékoztatlak majd az újdonságokról, érdekességekről.

Köszönöm, hogy most is velem tartasz „Az én Amerikámba”!

___

„Az én Amerikám” – Vujity Tvrtko másfél órás filmje

filmoperatőr-vágó: Varga Zsolt
adásrendező: Dömötör Tamás
drónoperatőr: Aby Chatterjee
asszisztens: Farkas Flóra
zeneszerző: ifjabb Balogh Ferenc
promóciós munkatárs: Varga Dezső
projektmenedzser: Sass Péter
projektigazgató: Dajka Zoltán
rendező: Vujity Tvrtko

___

VideóABC ügyfélszolgálat, ha a jegyvásárlással kapcsolatban bármilyen kérdés felmerül >
hello@videoabc.hu

Share This Event

  • Ez az esemény elmúlt.

Részletek

Dátum:
október 8
Időpont:
3:00 du. - 4:30 du.
Honlap:
https://www.facebook.com/events/1976217596083759

Helyszín

Online Event