Kérjük, támogassa a Bocskai Rádió ösztöndíj programját!

2017 nyarától a Bocskai Rádió szeretne indítani egy ösztöndíj programot, olyan kárpátmedencei médiaszakos szakembereknek, akik szeretnék szakmai tudásukkal támogatni a diaszpórában élő magyarokat – nyelvük és hagyományaik megőrzésében.

Választásunk az idén Gazsó Orsolyára esett, aki a vajdasági Topolyáról származik, és a szabadkai Kosztolányi Dezső Színház PR menedzsere. Kérjük, tekintse meg rövid bemutatkozó filmjét:

Orsolya fő feladata az lenne, hogy a clevelandi cserkésztáborokban részt vegyen, és onnan tudósítson filmek, újságcikkek és képek segítségével, illetve hogy a clevelandi magyar közösség főbb nyári mozzanatait dokumentálja, mit például a Szent István Napi ünnepet és a Cserkésznapot.

Az alábbi ívvel küldhetnek támogatást online vagy írják ki támogató csekkjüket a Bocskai Rádiónak és küldjék el a következő címre:

Bocskai Rádió
c/o István Hargitai
27643 Laurell Lane
North Olmsted, OH 44070

Az ösztöndíj csak az utazási és kinttartózkodási költségeit fedezi, az ösztöndíjas a munkáját bérjuttatás nélkül, önkéntesen végzi.

A Bocskai Rádió (Hungarian Media Foundation) egy 501(c)(3) cikkely alatt bejegyzett nonprofit alapítvány az Egyesült Államokban. Az adományok törvényes előírás szerint az adóból levonhatóak. $100 feletti adományokért külön igazolást bocsátunk ki.

Ha valamilyen kérdésük lenne az ösztöndíj támogatásával kapcsolatosan, megtehetik a [email protected] email címen vagy a 216-202-0486 –os telefonszámon.

Kérjük, támogassák a Bocskai Rádió ösztöndíj programját!

  • Köszönjük, hogy támogatja a Bocskai Rádió ösztöndíj programját, ezáltal a Bocskai Rádió minőségibb adásokat, és weboldalt tud nyújtani önöknek.