DSC_1373

A múlt szombaton, november 21-én, este a Libby utcai Magyar Biznisz Klubba került sor, a már megszokott minden évben megrendezett disznótoros vacsorára. Az idén szintén Radva Éva néni irányítása alatt készültek a finomabbnál finomabb falatok. Mezei András atya asztali áldása után, mindenki nagy megelégedéssel szedte tele a tányérját az asztalra kiérkezett finomságokkal. A friss disznósült, kolbász és hurka mellett a krumplipüré és a vörös-káposzta volt a körítés. Finom sütemény és kávé volt még a menü része, az innivalót a bárba lehetett külön megvásárolni.

DSC_1377

A szórakozás részét egy kis újdonsággal kezdtük rögtön a vacsora után. Török Dancsó Ádám a városunk KCSPs ösztöndíjasa a hangszereivel, ilyenek mint hegedű, citera, furulyák, magyar népdalokat játszott és arra kértük a vendégeket hogy énekeljünk együtt. A szövegekhez segítségül az asztalokra kitettük a dalok szövegeit . Igazán a visszajelzésekből az derült ki, hogy mindenkinek tetszett az ötlet, talán máskor, máshol is lehetne ezt folytatni. Az éneklés mint tudjuk örömhormonokat szabadít fel bennünk és ez nagyon jól hat az egészségünkre, amúgy meg nagyon jó közösség összekovácsoló hatása is van.

DSC_1369

Szente Béla zenélt az este további részében, mindenki táncolt, ki többet ki kevesebbet. 12 órakor fölgyúltak a villanyok és a szigorú rendőr tekintettől kísérve mindenki hazament pihenni.

Annak a kb. 150 résztvevőnek a nevében is megköszönöm  Éva néninek és mindenkinek aki részt vett ennek a jól sikerült estének a megszervezését és lebonyolítását .

DSC_1370

SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.