Gyászjelentés

Fájdalommal, de Isten akaratában megnyugodva tudatjuk, hogy Dolesch Mária, életének 78. évében megszűnt a szíve dobogni, a lelkét visszaadta Tertemtőjének.

Nagy vesztesség a clevelandi magyarság számára, mivel egy olyan asszonytól kell elbúcsúznunk, akinek szíve-lelke volt az itteni magyarság, akár a cserkészeten belül, akár a Szent Imre közösségében.

Szomorúan, de Isten kegyelmének erejéből hálatelt szívvel búcsúzik családja és mindazok, akik ismerték és szerették Mária nénit.


A Gondviselés megáldotta négy csodálatos gyermekkel:

Gyuszi, Gyuri, Milli és Laci-val, az utóbbi gyermeke, Laci 40 éves korában költözött az örök hazába.

Nagyon szerette az unokáit: Natália, Kristóf, Zalán és Zsófit, akik nagy boldogságot jelentettek számára.

A Szent Imre közössége és minadazok, akik ismerték Mária nénit imádkozunk örök nyugalmáért!

Életében nagyon fontos volt az hit megélése, és abból való merítkezés, így abban a kegyelemben részesült, hogy szentségekkel megerősítve, az utolsó kenet feladásával és a Szent Útravaló magáhozvételével mehetett át az élet tengerén az örök élet örömébe!

Gyászmise lelkiüdvösségéért, június 30-án, pénteken délután 4 órakor lesz a Szent Imre templomban! A gyászmisét követően a család mindenkit vár egy szerény agapéra a Szent Imre Hallba! Temetése szűk családi körben lesz megtartva!

Adj Uram Örök Nyugodalmat neki!

És Az Örök Világosság Fényeskedjék Neki!

Nyugodjék Békében!

SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.