A héten a következők ünnepelték névnapjukat:

Február 11. BertoldMarietta
Február 12. LíviaLídiaEulália
Február 13. EllaLindaLeventeKatalin
Február 14. BálintValentinCirillMetód
Február 15. KolosGyörgyiGeorgina
Február 16. JuliannaLillaFilippa
Február 17. Donát

A Bocskai Rádió szerkesztői sok boldogságot kíván a  névnaposoknak. Hallgassátok meg vasárnap du. 4 órától.

3 COMMENTS

 1. Orulnek ha a Szep magyar versek cim alatt igazi magyar koltok verseit szavalnak.
  Ha Onoknek nehezseget okoz a magyar kolto kivalogatasa, szivesen segitek.Nagyobb adomanyt akartam kuldeni, de a mai vers valasztek utan meggondoltam magam.

  Tisztelettel

  Juszti (uj hallgato)

 2. Kedves Jusztina!

  Reagálnom kell leveledre tekintettel arra, hogy több mint húsz éve vagyok a Bocskai rádiónál, tíz éve pedig, mint az adások felelős vezetője.
  Egy új hallgatónak nem illik fenyegetőzni, mert évekig megvoltunk az adományod nélkül és eszerint ha nem hallgattad eddig a rádió adásait, akkor nincs komoly rálátásod a műsorszerkesztésre, ill. a régebbi hagyományokra.
  Elmondhatom, és látatlanban kijelenthetem, hogy magyar költőink névsorához, műveikhez, ( amik birtokunkban vannak, ) nem sokat tudnál hozzátenni.
  Tudom és tudjuk, hogy ki volt Radnóti Miklós, de félretéve származását, mondhatom, hogy az egyik legnagyobb magyar szívű és magyarul érző ember volt. Ha Dörner György ( akit alaposan letámadott a hazai zsidóság, mint az Új Színház kinevezett igazgatóját ) veszi a „bátorságot” és elszaval egy versét, akkor senki ne hánytorgassa fel, ha bejátszunk egy Radnóti verset.
  Radnóti volt az egyetlen zsidó származású ember, aki nyilvánosan is hangot adott a zsidóság viselkedése iránti ellenszenvének és özvegye, halála után mindenféle kapcsolatot megszakított a zsidó közösségekkel. Mi több töröltette magát a listáról, mint holokauszt túlélő.
  A rádióadásokat ingyen és bérmentve a szabadidőnk feláldozásával végezzük és az adomány gyűjtés nem minket illet meg, az Egyetem számláját gazdagítja, ahol a stúdió működik.

  Köszönöm észrevételedet,

  Kádár Dániel
  Clevelandi Bocskai Rádió adásvezetője

 3. Kedves Jusztina,

  örülnék ha elfogadnád Kádár Dániel válaszát, ezzel nagyot nőnél a szememben hiszen tudom, hogy véleményed megírásában a jobbítás szándéka vezetett, Érzem, hogy ” egy csónakban evezünk” !
  Szeretettel köszöntelek hallgatóink körében !

  Záveczki Mária szerkesztő

SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.