Trianon-Koltay
DVD hoz csatolt 28 oldalas A TRIANON DVD-én Választható Füzet-DVD írásbeli tartalma Amerikai vagy Angol verzió és Angolul – térpékekkel

2004-ben elkészítettem Trianonról az első magyar mozifilmet. A második világháború után 45 évig beszélni sem lehetett róla, de az 1990-es rendszerváltozás után is csak lassan olvad a jég.

Az amerikai székhelyű (Naples-FL), The American Foundation For Hungarian Youth and Culture, Inc.  kezdeményezésére, és áldozatos munkájuk eredményeképp, a film rövidített változatát angol nyelven mostantól az amerikai közönség is megismerheti.

Sohase feledjük, ami történt, de azon is gondolkozzunk, milyen lehetőségeink vannak, hogy  érdekeinket érvényesítsük, összefogjuk a világban szétszóródott magyarságot, és korszerű válaszokat adjunk a trianoni trauma kezelésének aktuális kérdéseire.

Koltay Gábor

A DVD a Magyar Marketingtől rendelhető meg.

A TRIANON DVD-én Választható Füzet-DVD írásbeli tartalma Amerikai vagy Angol verzió és Angolul - térpékekkel ’Hungarian Spark in America’ – bonus film
A TRIANON DVD-én Választható
Füzet-DVD írásbeli tartalma Amerikai vagy Angol verzió és
Angolul – térpékekkel ’Hungarian Spark in America’ – bonus film

SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.