Légiszerencsétlenség történt a Kijev megyei Brovaryban január 18-án. Ihor Klimenko, az ukrán rendőrség vezetőjének tájékoztatása szerint a helikopter egy óvoda és egy lakóépület közelében zuhant le.

Mint írják, a helyszínen tűz ütött ki, az épületet evakuálták.

A tragédiában mintegy 16-an meghaltak, köztök 2 gyerek. Az áldozatok között szerepel többek között a belügyminisztérium vezetője, Denisz Monasztirszkij, a helyettes-vezető Jevhenyij Jenin, valamint Jurij Lubkovics államtitkár.

22 sérültet kórházba szállítottak. A sebesültek között 10 gyerek van.

ReklámTas J Nadas, Esq

(Kárpátalja Ma)

Novák Katalin is részvétét fejezte ki az ukrajnai helikopter-balesetben elhunyt áldozatok családtagjainak

„Őszinte részvétemet fejezem ki a Brovaryban történt tragikus helikopterbalesetben elhunyt áldozatok családtagjainak” – írta Twitter bejegyzésében Novák Katalin köztársasági elnök, miután egy óvoda és egy lakóépület közelében csapódott a földbe egy helikopter szerda reggel Brovariban, Kijev egyik külvárosában. Ahogy lapunk is beszámolt az esetről, a balesetben a Belügyminisztérium szinte teljes vezetése meghalt: a miniszter, a miniszter helyettese és az államtitkár.

(Mandiner)

SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.