Korábban a PestiSrácok.hu is beszámolt arról, hogy az esküdtszék mind a 34 vádpontban bűnösnek mondta ki csütörtökön Donald Trump volt amerikai elnököt az ellene üzleti iratok meghamisítása miatt, hallgatási pénz kifizetése nyomán indult büntetőeljárásban.

Az ítélet után olyan sok amerikai volt, aki adományt akart küldeni Trump elnök kampányára, hogy az adománygyűjtő WinRed-oldalak leálltak. Orbán Viktor miniszterelnök is reagált a hírre X-bejegyzésében, kifejezve támogatását az elnök felé.

Becsületes embernek ismerem Donald Trump elnök urat. Elnökként mindig Amerikát helyezte előtérbe, tiszteletet keltett a világban, és ezt a tiszteletet a béke építésére használta fel. Hagyjuk, hogy az emberek novemberben meghozzák ítéletüket! Folytassa a harcot, elnök úr!

– írta bejegyzésében a miniszterelnök.

ReklámTas J Nadas, Esq

(Pesti Srácok / Mandiner )

Borítókép: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (j) és Donald Trump (b) találkozója a korábbi amerikai elnök New Jersey állambeli bedminsteri birtokán 2022. augusztus 2-án. Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benkő Vivien Cher

SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.