EURÓPA VESZÉLYBEN

A miniszterelnök szerint magasan van a mérce a tavalyi beszédéhez képest, de idén is bármi megtörténhet. Elmondta: Európa fegyvertelen, a menekültekkel szemben nem tudja megvédeni magát. Franciaországban néptelen templomokba akarnak települni a muszlimok, Amerika pedig lehallgat és fegyvereket telepít Európába. “A jövő nincsen kész, ez a múlt megértésének a versenye, és az győz, aki hamarabb megérti a múlt tapasztalatait és eszerint reagál!”

“A népvándorlás a világ karakterének meghatározója, Észak-Afrika nem tud megvédeni a menekültektől, mert szétesett, és ez csak a kezdet, Sárközy is ezt mondja! A tét Európa! Európát is meg akarjuk őrizni, de Magyarországot is a magyaroknak akarjuk megtartani!”

“Most már nem csupán az a kérdés, mi magyarok milyen Európában szeretnénk élni, hanem az, lesz-e egyáltalán mindaz, amit mi Európának nevezünk. A válaszuk világos: azt szeretnék, ha Európa az európaiaké maradna” – jelentette ki.

“A BALOLDALON NEM SZERETIK A MAGYAROKAT”

„Míg a magyar baloldal 2004-ben a külhoni magyarok ellen uszított, ma tárt karokkal ölelné keblére az illegális bevándorlókat. Ezek az emberek, ezek a politikusok egész egyszerűen nem szeretik a magyarokat” – állapította meg a Orbán Viktor. A baloldalon nem szeretik a magyarokat, az az érdekük h felszámoljak a nemzeti identitásunkat – mondta Magyarország miniszterelnöke. Ha 2014-ben a szocialisták nyertek volna, ma nem ismernénk az országra, “olyanok lennénk, mint egy menekülttábor”. – tette hozzá. “Nemcsak a medve, a választás sem játék!

“NEM AKARUNK EURÓPAI EGYESÜLT ÁLLAMOKAT!”

“Mi egy erős unióban vagyunk érdekeltek, de nem az Európai Egyesült Államokban. 2008 óta az unió mindig ugyanazt teszi és más eredményt vár. Magyarország nem kért engedményt nem kért haladékot adósságai rendezésekor, mégis jók a gazdasági mutatók és ez erény, nem gyöngeség.”

Tusnádfürdõ, 2015. július 25. Orbán Viktor miniszterelnök beszédet mond a 26. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktáborban (Tusványos) az erdélyi Tusnádfürdõn 2015. július 25-én. Mellette Németh Zsolt, az Országgyûlés külügyi bizottságának fideszes elnöke (b) és Tõkés László református lelkész, európai parlamenti képviselõ, az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács (EMNT) elnöke. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
Tusnádfürdõ, 2015. július 25.
Orbán Viktor miniszterelnök beszédet mond a 26. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktáborban (Tusványos) az erdélyi Tusnádfürdõn 2015. július 25-én. Mellette Németh Zsolt, az Országgyûlés külügyi bizottságának fideszes elnöke (b) és Tõkés László református lelkész, európai parlamenti képviselõ, az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács (EMNT) elnöke.
MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

“NEMZETI ÖNAZONOSSÁG!”

“Mi nem ismételjük az idegen néptömegek befogadásának kísérletét! Bár tagadják, de összefüggés van a bevándorlás és a terrorizmus között. Az elején kell megállítani az embereket. A nyugati statisztikák szerint nő a bűnözés azokon a területeken, ahol nagyszámú bevándorlók élnek. Megháromszorozódott a börtönben a muszlimok száma, a bűncselekmények negyedét bevándorlók követik el, Svédország második a világon megerőszakolásban.”

“BRÜSSZEL BEVÁNDORLÁSPOLITIKÁJA MEGBUKOTT!”

Magyarország harapófogóba került, erre jönnek a bevándorlók, ide akarjak őket visszaküldeni Nyugatról. Pedig ott a konzultáció hivatalos eredménye, emelte ki a miniszterelnök. Több mint egymillió válasz, amely azt mutatja, hogy a magyarok szerint Brüsszel bevándorlópolitikája megbukott. Elsöprő többség, a magyarok 95%-a szerint a bevándorlás helyett inkább a magyar családok, gyermekek támogatására van szükség, összegezte Orbán Viktor a bevándorlásról és terrorizmusról indított nemzeti konzultáció eredményét.

A kormányfő szerint az eredmények azt jelentik, hogy Magyarország biztos és stabil ország, a magyarok pedig egységes és kiegyensúlyozott nemzet akarnak maradni az őket körülvevő bizonytalan világban.”A magyarok nem osztoznak a baloldal szellemi ámokfutásában.”Orbán Viktor szerint olyan Magyarországra van szükség, ahol nem történhet meg bármi.

Fotó: Koszticsák Szilárd, MTI / Forrás: pestisracok.hu

SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.