A milliárdos a kormány ellene folytatott hadjáratára válaszolva vág bele a kampányolásba.

A HírTV Egyenesen című műsorában jelentette be Csontos Csaba, a Soros György által alapított Nyílt Társadalom Alapítvány budapesti szóvivője, hogy Soros György ellenkampányt indít Magyarországon az őt ért kormányzati támadások miatt – adta hírül az mfor.hu.

Csontos Csaba elmondta, Soros azért csak most szólalt meg, mert most erősödött fel a kormányzat fenyegetése a titkosszolgálatok bevetéséről az alapítványaival szemben, és Soros így próbál szolidaritást vállalni az ott dolgozókkal.

A kvázi ellen-nemzeti konzultáció keretében egyrészt tájékoztatni fogják a magyar lakosságot, hogy “mi is az igazság” a nemzeti konzultációban nyomatott “Soros-terv” kapcsán, illetve betekintést nyújtanak majd az üzletember által támogatott szervezetek munkájába.

ReklámTas J Nadas, Esq

Sorosnak most tényleg elege lett az ellene viselt hazai hadjáratból. Ezt már a nemzeti konzultáció állításainak tételes cáfolata és a Financial Times-nak adott interjúja is mutatta, melyben Orbán Viktor miniszterelnököt egy maffiaállam vezetőjeként aposztrofálta, illetve ott van még az RTL Klubnak küldött videója is.

Frontális támadást indított 

Soros György ellenkampányt indít Magyarország és a Nemzeti Konzultáció ellen, mert magyarázni akarja a Soros-tervet. Fenyeget, vádaskodik és letagadja a saját korábbi javaslatait, miszerint évi egymillió migránst kell betelepíteni Európába és kötelező kvótákkal szét kell osztani őket – közölte a Fidesz.

Mint írták: „Soros György immár nyíltan frontális támadást indított hazánk ellen, csak azért, mert mi nem akarunk bevándorló országgá válni. Mindent megér neki, hogy megpróbálja elhallgattatni a magyar embereket, eltakarítsa a Soros-terv útjából a magyar Nemzeti Konzultációt és a bevándorlás ellenes Orbán-kormányt”.

Hozzátették: ehhez ellenkampányt is indít, amelyhez beveti majd a Soros-hálózat összes szereplőjét.

Forrás: hirado.hu

SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.