Magyar Kezdeményezések Alapítvány [Hungary Initiatives Foundation] elnöke, Dr. Fellegi Tamás, beszámol a Bocskai Rádió számára, az alapítványa egyéves munkájáról. Beszédében beszámol az alapítvány eredményeiről, azazhogy milyen programokat, alapítványokat támogattak működésük kezdeti évében. Ugyanakkor elmondja, hogy a visszautasított kérelmek miért nem voltak sikeresek, és mit kell tenni azért, hogy a jövőben sikeresen tudjanak támogatásért pályázni az alapítványnál.

Fellegi úr beszámol az interjúban újabb célkitűzésekről, programokról. Többek között arról a kezdeményezésről beszélt, hogy különös figyelmet fognak a közeljövőben fektetni az alapítványok kiképzésében — működésük sikeresebbé tétele céljából.

.

 

Közérdekű hirdetés

HIF

Az alapítvány weboldala: www.hungaryfoundation.org

2012 nyarától technikai segítője a Bocskai Rádiónak, ahol 2013 márciusától adminisztratív és technikai vezetője is. Felállította és üzemelteti a Bocskai Rádió honlapját, ami jelenleg a leglátogatottabb a clevelandi magyar honlapok közül. A rádió hallgatóinak hetente internetes hírlevelet küld ki aktuális hírekkel és információkkal.

SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.