Hálaadás napján indult adománygyűjtésünk a végéhez ért. Nagylelkű hallgatóinknak és nézőinknek köszönhetően több mint 8000 dollárral vághatunk neki az új évnek. Ahogy ígértük jövőre is folyatjuk az elkezdett munkát, azaz a helyi és diaszpórai magyarságot szolgáljuk ki média tartalmakkal, legyen az vallási, kulturális, vagy informáló jellegű esemény, melyek itt történnek velünk magyarokkal messze Anyaországtól. Ugyanakkor kapocsként működünk a kárpát-medence magyarjai és az amerikai magyar közösség között, hogy minél többen és jobban megismerjék ezt az nagyszerű közösséget.

Az adományoknak köszönhetően több eseményen tudjuk kameráinkat bekapcsolni, így széles körben tudjuk dokumentálni a diaszpóra gazdag kulturális életét. Önöknek köszönhetően a weboldalunknak nem csak tartalmi minőségére tudunk többet fordítani, hanem a külalak, gyorsaság, és felhasználó baráttá tevésére is.

Ahogy már beharangoztuk önkéntes munkatársakat keresünk nem csak helyileg, hanem más amerikai városokból, ahol bármilyen közösségi élet zajlik a magyarok körében.

Reméljük egy év múlva ezekről a célokról úgy tudunk beszámolni önöknek, hogy mind megvalósultak.

A következőkben felolvasom azon támogatók névsorát, akik ebben az adománygyűjtési kampányban a Bocskai Rádió-t működtető Magyar Média Alapítványnak küldtek támogatást Facebook-on, PayPal-on keresztül vagy csekk és készpénzzel.

(A névsort ABC sorrendben állítottuk össze.)

Antal Tímea
Balázs János és Enikő
Balázsi László
Balla Sándor
Balla Zsuzsanna
Bandi Gyöngyi
Bántó Borbála
Baranski Tibor
Bell Anita
Bencsik Zita
Biró Barbara
Bodor Mihály
Böjtös Anita
Böjtös László és Györgyi
Borbély Izabella
Bús Enikő
Cajkas Zsuzsa
Crankfield Judit
Csanyiova Lee Zsuzsanna
Dávid Ibi
Érdy Lily
Farkas Dezső
Farkas Tibor
Farkas Erzsébet
Fedor István
Fejér Mária
Forgách Péter
Gedeon Béla
Godolley Sr. Mihály
Gulden Julianna
Gulden Katalin
Hajdu-Németh Ildikó
Hargitai Szappanos Krisztina
Horváth Enikő
Horváth József
Horváth Judith
Huber Ildikó
Jánossy Mária
Jókay Jutka
Kádár Sándor
Kézdi Sándor
Kish Ildikó
Klatyik Erika
Kohányi-Steiner Kata
Kovalszki Péter
Ladosenszky György
Lauer Edith
Lauer Rice Andrea
Lázár Zsolt
Lázár-Molnár Eszter
Magyar Meetup
Maharry Kati
Minger Hajnal
Molnár Attila
Nagy Erzsébet És Attila
Nagy Ildikó
Ország Tibor
Papp Klára
Pataki Ildikó Mónika
Peller Miklós
Pereszlényi-Pintér Mártha
Pla Jorge
Sánta Rózsa és József
Sipos Ildikó
Szabó Szofi
Szappanos István
Szentkirályi Endre és Eszti
Szentkirályi Miklós
Szentkirályi Pál és Judit
Szilágyi László
Szilágyi Péter
Takács Mártha
Tarcsa Edit
Teleki Max
Torma Erzsébet
Tulipán Sarolta
Vajtay Gabi
Vámos Géza János
Vicsacsán-Nagy Réka
Virga Ágnes
Vizy Béla
Vörös Katalin
Wagner J. Robert
Zelenkáné Tóth Éva
Zsula Mária

Hálás köszönetemet ezúttal nem csak hallgatóinknak és támogatóinknak szeretném kifejezni, hanem kollegáimnak is, akik egész évben kiálltak a rádió mellett és mindent megtettek tudásunknak és idejüknek függvényében, hogy egy eredményes évet zártunk 2020-ban is.

  • Jártó Kocsis Emőke
  • Gyermán Mónika
  • Dorgay Zsófia
  • Veres Sándor
  • Strober László
  • és Baki Tibor

Itt említem meg Szabó Éva KCSP ösztöndíjast, a cserkészek részéről Gulden Juliannát és az egyházvezetőket: Bóna Richárd atyát, és Mezei András atyát, akik a katolikus félórákat készítették, Nt. Tóth Pétert, Ft. Dr. Krasznai Csabát, Nt. Csíki-Mákszem Loránd református lekészeket, Deák Zsolt Baptista lelkipásztort, Nt. Tamásy Éva és néhai Nt. Tóth Péter Bertalan Evangélikus lelkészeket, valamint Dr. Marton Máriusz hetednapi adventista lelkipásztort. Kitartó munkájuk és hozzájárulásuk nagymértékben hozzájárult a hétről hétre megszólaló magyar rádióadáshoz.

Külön megszeretném köszönni sógoromnak, Szilágyi Lászlónak a segítségét, aki sokszor vállalta a filmezést vagy más technikai dolgok kezelését és utoljára, de nem utolsó sorban kedves feleségemnek, Molnár Erika ügyvédnőnek akinek a támogatása nélkül nem tudtam volna ezt a nehéz évet végig vinni, hogy a Bocskai Rádió adások megszólalhattak élőben minden héten.

A Bocskai Rádió munkatársai nevében:

Molnár Zsolt
igazgató

Molnár Zsolt, igazgató – főszerkesztő
A járvány miatt csak egy személy vehetett részt az élőadások alatt a stúdióban, 2020. márciusától.

Avatar
2012 nyarától technikai segítője a Bocskai Rádiónak, ahol 2013 márciusától adminisztratív és technikai vezetője is. Felállította és üzemelteti a Bocskai Rádió honlapját, ami jelenleg a leglátogatottabb a clevelandi magyar honlapok közül. A rádió hallgatóinak hetente internetes hírlevelet küld ki aktuális hírekkel és információkkal.

SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.