A 8. HATOG konferencián lehetőségem adódott, hogy a Voisin Évával Magyarország San Francisco-i tiszteletbeli konzuljával és a Kőrösi Csoma Sándor Program ösztöndíjassal, Novák Andreával, aki San Franciscóban tevékenykedett.

Beszegetésünk témája San Franciscoban szervezett megemlékezés sorozatok a kommunizmus és a vasfüggöny lehullásának 25, évfordulója alkalmából.

Eva Voisin, Magyarország San Franciskói tiszteletbeli konzulja, mutatja 1990-es magyarországi sajtós engedélyét "Witness to Change" utazó képkiállításon.
Eva Voisin, Magyarország San Franciskói tiszteletbeli konzulja, mutatja az 1990-es magyarországi sajtó bérletét (belépő engedélyét) a “Witness to Change” utazó képkiállításon. Kép: Eva Homor
Avatar
2012 nyarától technikai segítője a Bocskai Rádiónak, ahol 2013 márciusától adminisztratív és technikai vezetője is. Felállította és üzemelteti a Bocskai Rádió honlapját, ami jelenleg a leglátogatottabb a clevelandi magyar honlapok közül. A rádió hallgatóinak hetente internetes hírlevelet küld ki aktuális hírekkel és információkkal.

1 COMMENT

  1. Élvezettel olvasom a honismereti rejtvényjáték kérdéseit. Most különösen a három Károly király uralkodásának története érdekelt. Azokhoz képest Magyarország jelenlegi politikai problémái elszürkülnek az akkori problémák mellett. Még egy óriási előny: a magyar államfő magyar ember!

SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.