Boldog Új Évet Kívánunk

Kedves Bocskai Rádió hallgatók!

Az új év kezdetén, átlépve a reményekkel és újdonságokkal teli 2017-es évbe mindenek előtt szeretnénk megköszönni Önöknek, hogy hűséggel és kitartással velünk tartottak és végigkísérték a 2016-os esztendőt nem csak a rádió hullámhosszán, hanem akár egy-egy személyes találkozás alkalmával is, vagy egy egy eseménybeszámoló, megjelent írás által a honlapunkon.

Az új év kezdetén, pedig hálatelt szívvel kívánunk Önöknek sikerekben gazdag Boldog Új Évet, s ha elégedettek voltak eddigi munkánkkal és úgy gondolják érdemes ránk hangolódni, bátorítjuk, hogy ezt tegyék 2017-ben is.

Mi Önökkel vagyunk továbbra is a rádióhullámokon és nem csak!

Hálás köszönettel és minden elképzelhető jót kívánva

a Bocskai Rádió munkaközössége

Simon Benedek Zsuzsa, Pethő Krisztina, Gyermán Mónika, Csibi Lóránd, Hargitai István, Molnár Zsolt, Stróber László, Dömötörffy Zsolt, Veres Sándor, Baki Tibor.

 

Tisztelettel hívjuk fel figyelmüket január 21-i eseményünkre, mely reményeink szerint a következő év legjobb clevelandi magyar eseménye lesz!

Sztár vendégeink Vujity Tvrtko Pulitzer-emlékdíjas újságíró, televíziós riporter valamint Várnagy Andrea és Farkas Zsolt zongoraművészek lesznek.

Klikk a képre bővebb infóért.

Sztár vendégeink Vujity Tvrtko Pulitzer-emlékdíjas újságíró, televíziós riporter valamint Várnagy Andrea és Farkas Zsolt zongoraművészek lesznek.

Jegyek itt vásárolhatóak

 

One Response to Boldog Új Évet Kívánunk

  1. Kovalszki Péter 2016. december 31. at 9:13 du. #

    Boldog Újévet a Bocskai Rádió közösségének!