Kedden este Dr. Szakács Imre, a Nemzeti Összetartozás Tanácsosa egyenesen New Yorkból érkezett, hogy találkozzon a clevelandi Egyesült Magyar Egyletek képviselőivel. A múzeumba tartott kötetlen beszélgetésen elmondta részletesen a magyar kormány álláspontját és egy közösen felállított konkrét stratégián alapuló szoros együttműködést szorgalmazott az amerikai magyarság képviselői és a magyar állam között. Mindenki elmondhatta a véleményét, meglátásait és mindannyian megegyeztünk abban, hogy ez az első ilyen jellegű beszélgetés egy termékeny összefogás táptalajába vetett magnak kell lennie.

Dr. Szakács Imre megbízásának és felhatalmazásának eleget téve a jövőben minden olyan magyar vonatkozású eseményen, lehetőségéhez mérten részt kíván venni, ahová meghívják. Az egyének és a szervezetek egymás közötti kommunikációt megerősíteni volt hivatott ez a beszélgetés is. Lesz még ilyen beszélgetés, várunk minél több embert és velük együtt közösségépítő véleményeket, ötleteket.

SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.