Marton_Aron

Papp László, marosvásárhelyi plébános vezetésével egy nagy játékfilm készítését tervezik Erdélyben, Márton Áron püspök életéről. Kérésükre a daytoni Magyar Klub felajánlotta, hogy pénzgyüjtési akcióban kezd a film költségeinek fedezésére. (A részletek a következő honlapon megtekinthetőek: martonaronfilm.ro)

A klub elnöke, La Flame Michele kinevezett egy négytagú bizottságot, akik a pénzgyüjtést felügyelik, végrehajtják. Tagjai Bognár Béla, elnök, Robison Gail, titkárnő, Tecla Batin, pénztáros és Bognár April. A pénzgyűjtés december 31-íg tart, akkor majd egy összegben továbbítják, ami összegyűlik, Az ötlet a kollégium diákjaitól ered, akik a Mustármag Szervezet tagjai és elkötelezetten dolgoznak a magyarság megmaradásán Erdélyben. (a www.mustarmag.info web oldalon utána nézhetnek a tevékenységeiknek)

Támogatóikat arra kérik, hogy a csekket a Magyar Klub of Dayton névre állítsák ki, és egyben jelezzék, hogy az céladomány a Márton Áron Alapra „Márton Áron Fund.” Adományaikat a következő címre kell elküldeni: Magyar Club of Dayton, c/o Thecla Batin, Treasurer, 7130 Cotton Wood Road, Celina, OH 45822.

Közérdekű hirdetés

Hálás köszönet minden segítségért!

 

SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.