Múlt héten, szombaton, 2013. október 19.- én, a Magyar Történelmi Társulat megtartotta ez évi Borkóstoló vacsorájukat. A borkóstoló a Shaker Heights Country Club-ban volt megtartva. Az este díszvendége Kumin Ferenc, Magyarország Nemzetközi Kommunikációért felelős helyettes államtitkára volt. Megkértem, hogy egy pár szóban számoljon be munkájáról és terveikről, ami a diaszpórát illeti.

 

 

Másnap Kumin úr, 2013. október 20.- án, az 1956-os szabadságharc 57. évfordulójának alkalmából megrendezett ünnepségen vett részt a Nyugat-Clevelandi Magyar Evangélikus Egyházban. Az ő beszédét élőben közvetítettük a Bocskai Rádióban.

 

Kumin Ferenc
Kumin Ferenc
Avatar
2012 nyarától technikai segítője a Bocskai Rádiónak, ahol 2013 márciusától adminisztratív és technikai vezetője is. Felállította és üzemelteti a Bocskai Rádió honlapját, ami jelenleg a leglátogatottabb a clevelandi magyar honlapok közül. A rádió hallgatóinak hetente internetes hírlevelet küld ki aktuális hírekkel és információkkal.

SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.