László Attila ezzel a zenei klippel szeretné megköszönni a clevelandi magyaroknak a felejthetetlen koncertet.

YouTube player

A felvételek a következő helyeken voltak készítve:

 • Clevelandi Magyar Kultúr Kert
 • Clevelandi Magyar Múzeum
 • Hirami Magyar Kulturális Center Klub
 • Buckeye Road
 • Voinovich Bicentennial Park
 • Clevelandi Kossuth szobor
 • Balaton vendéglő

 

Attila észak-amerikai turnéját a Talfi Music Production szervezte. A clevelandi koncert a Bocskai Rádió meghívásából jött létre.

Közérdekű hirdetés

 

2012 nyarától technikai segítője a Bocskai Rádiónak, ahol 2013 márciusától adminisztratív és technikai vezetője is. Felállította és üzemelteti a Bocskai Rádió honlapját, ami jelenleg a leglátogatottabb a clevelandi magyar honlapok közül. A rádió hallgatóinak hetente internetes hírlevelet küld ki aktuális hírekkel és információkkal.

3 COMMENTS

 1. Csodalatos eloadas! Attila gratulalok! Legyen sok oromed es kitartasod. Szuletett tehetseg vagy! Koszonetem Molnar Zsoltnak a Bocskai Radio munkatarsanak, operator es montazsolonak! Altala betekintest kaptam a clevelendi magyarok hagyomanyorzesebe. Fantasztikus a kulturkert, a museum es minden mas! Nagyon igenyes es szep felvetel! A Talfi Musik Production turneja altal talalkoztunk, a vancouveri rendezvenyukon! Nagyon nagy sikeruk volt! Fantasztikus zeneszek! Koszonet a Talfi Musik Productionnak, hogy megszervezte a turnet! Tovabbi sok sikert kivanok!

 2. Attila,
  Fantasztikus a tehetseged, gyonyoru a hangod. Jo Isten ajandeka, jo becsuld meg. Orulunk hogy megismertunk Vancouverben, kovettunk vegig a Talfi Music Production Turnnan egyik szebb volt mint a masik. Fantasztikussak vagytok. Csak igy tovabb. Tovabbi sok sikert kivanunk Jani es en is, Maria.

SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.