10978656_802708923099372_1215759889271406020_n

Még csak az első hónapját üljük a 2016-os esztendőnek, de máris elérkeztünk a Egyesült Államok közép-régiójának egyik legkiemelkedőbb és legelegánsabb eseményéhez, a chicagói Gála Bálhoz, mely január 30-án este 6 órától kerül megrendezésre. A bál több évtizedes hagyományra nyúlik vissza, immáron a 94. alkalommal tartják meg és a magyar közösségek körében mindig is az egyik legkedveltebb összejövetele volt.

A többszáz fős vendégsereg nagyestélyis hölgyei és szmokingos urai exkluzív környezetben érezhetik jól magukat ezúttal is. A Hungarian (Magyar) Club of Chicago által szervezett esemény az idei évben is számos meglepetést tartogat a kedves vendégek számára.

Elsőként az új helyszínt kell kiemelni, a rendezvény a Concorde Banquets Hall és Konferencia Központban várja a szórakozni vágyókat. A rendezvény tiszteletbeli meghívott vendége Dr. Szemerkényi Réka Magyarország washingtoni nagykövete, valamint Dr. Szebényi Ferenc a chicagói Magyar Főkonzulátus főkonzulja.

Kísérőprogramokra is gondoltak a szervezők. A rendezvényt az elsőbálozók keringője nyitja meg szokás szerint. Színpadra lép a chicagói Borozda Néptánc Együttes is, akik legújabb koreográfiájukat, a Szatmári táncokat ezen az eseményen mutatják be először. Az este folyamán lesz tombolahúzás értékes nyereményekért, valamint silent auction is. Átadásra kerülnek a Hungarian (Magyar) Club of Chicago elismerő ösztöndíjai is.

Az ínycsiklandozó vacsora után a táncparketté lesz a főszerep. A jókedvhez és a hangulathoz a talpalávalót a hat fős The Perfect Show Band biztosítja, akik egyenesen Magyarországról érkeznek a bálra, hogy a jobbnál jobb zeneszámokkal és változatos repertoárjukkal elvarázsolják a közönséget.

Jelentkezni és bővebb információt a chicagói Gála Bálról Stetz Andreánál lehet a andreastetz@hotmail.com címen. Részvételi szándékukat kérjük január 15-ig jelezzék az előbbi elérhetőségen.

Várunk mindenkit sok szeretettel a 2016-os év egyik legnagyobb amerikai magyar összejövetelére!

Avatar
2012 nyarától technikai segítője a Bocskai Rádiónak, ahol 2013 márciusától adminisztratív és technikai vezetője is. Felállította és üzemelteti a Bocskai Rádió honlapját, ami jelenleg a leglátogatottabb a clevelandi magyar honlapok közül. A rádió hallgatóinak hetente internetes hírlevelet küld ki aktuális hírekkel és információkkal.

SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.