“Szeretném megszólítani a Hazámat, Magyarországot, de nem “csak” az anyaországban élőket, hanem a külhoni magyarokat is egyaránt! Éppen ezért írtam egy dalt és készül hozzá egy videoklip, melynek az üzenete nem csak ebben a nehéz időszakban érvényes, hanem hiszem, hogy majd a mindennapjainkban is szolgálhat erőt adó, bátorító és reményt keltő forrásként.” Tihanyi Dániel

(A videó felvétel megnézhető itt a weboldalunkon is a vasárnapi élőadás után.)

Previous articleAz Egyház megújulása – Baptista gyülekezet 2020. május 17-i adása
Next articleAMIT – virtuális séta amerikai-kanadai magyar tanárok között
Észrevétlenül vált életcélommá igaz-magyar közösségek felkutatása, megismerése, majd bemutatása. Erdélybe születve, életem első tizennyolc évét kisebbségi magyarként élve kaptam útravalót a nehéz feladathoz. A nagy székely-magyar vándor, Kőrösi Csoma Sándor fogta a kezem ezen az úton, hiszen neve mindegyre figyelmeztetésül bukkant fel életemben. Az elmúlt tizenegy évem a szórványmagyarságban, illetve diaszpórában élő magyar közösségek segítésével, hétköznapjainak, hitéletének bemutatásával telt. Tettem ezt televíziós szerkesztő-műsorvezetőként és ezt szándékozom folytatni a clevelandi Bocskai Rádiónál is a Kőrösi Csoma Sándor Program ösztöndíjasaként.

SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.